Află în ce perioadă a anului trebuie să rămâi însărcinată, în funcție de zodie! Aceste date nu dau greș niciodată


Fiecare femeie se întreabă când este mai bine să facă un copil. El bine astrologii au găsit unele perioade din calendar care sunt indicate. 

Sarcina marchează una dintre cele mai frumoase etape din viața unei femei. A da naștere unei noi vieți în sine este un sentiment copleșitor din punct de vedere emoțional, dar și provocator. Când vine vorba de astrologie, aceasta joacă un rol major în deciderea cursului viitor al vieții noastre. Mișcările planetare, împreună cu alinierea stelelor noastre, pot prezice ce ne rezervă lunile următoare. Deși toate mamele își iubesc copiii la fel, există anumite combinații zodiacale care se potrivesc bine. Daca ai de gând să rămai însărcinată oricând in viitor, iată câteva sfaturi legate de cel mai bun moment pentru a rămâne însărcinată, în functie de zodia ta.

Când să rămâi însărcinată în funcție de zodie - Berbec 

Nativii din zodia Berbec sunt unii dintre cei mai inteligenți și sunt cunoscuți pentru că planifică totul din timp. Ei sunt lideri înnăscuți și vor face tot posibilul pentru a crește copilul în cele mai bune condiții. Cel mai bun moment pentru femeile Berbec pentru a rămâne însărcinată este între perioadele 25 iunie - 15 iulie, 25 octombrie - 15 noiembrie și 25 februarie - 15 martie.

Când să rămâi însărcinată în funcție de zodie - Taur

Mamele din zoaia Taur sunt preocupate de a-și educa bine copii. Taurul este un semn de Pământ, iar persoanele care aparțin acestui semn solar sunt cunoscute pentru rutina lor. Cel mai bun moment pentru femeile din Taure pentru a concepe este 25 iulie-15 august, 25 noiembrie-15 decembrie și 25 martie-15 aprilie.

Când să rămâi însărcinată în funcție de zodie - Gemeni

Gemenii știu să facă față situațiilor stresante și sunt relaxați când vine vorba de creșterea copiilor. Ei se vor descurca în orice situația ca un profesionist. Mamele Gemeni sunt ași în creșterea copiilor datorită naturii lor libere. Cel mai bun moment pentru concepție este între 25 august – 15 septembrie, 25 decembrie – 15 ianuarie și 25 aprilie – 15 mai.

Când să rămâi însărcinată în funcție de zodie- Rac

Racii sunt cunoscuti ca fiind extrem de grijulii față familia lor si față de cei apropiați. Ei aparțin semnului de apă, iar mama aparținând acestui semn zodiacal va face toate eforturile pentru a se asigura că micuțul lor este în siguranță. Cel mai bun moment pentru concepție este din 25 iulie până în 15 august, 25 noiembrie până în 15 decembrie și 25 martie până în 15 aprilie.

Când să rămâi însărcinată în funcție de zodie - Leu

Femeile din zoia Leu sunt extrem de independente. Doamnele leu denotă putere și forță. Își echilibrează cariera și perioada în care sunt gravide ca un profesionist. Datorită personalității lor puternice, mămicile leu suportă orice pentru a le oferi copilului lor un viitor mai bun. Cel mai bun moment pentru concepție este din 25 iunie până în 15 iulie, 25 octombrie până în 15 noiembrie și 25 februarie până în 15 martie.

Când să rămâi însărcinată în funcție de zodie - Fecioară

Acest semn solar este cunoscut pentru că este ordonat. Mamele Fecioară se asigură că și copilul lor învață importanța devizei ”a păstra lucrurile acolo unde le este locul”. S-ar putea să se îndoiască puțin din cauza stresului în timpul sarcinii, dar în curând vor reveni cu toată forța în prim plan. Cel mai bun moment pentru ca Fecioarele să rămână însărcinate este din 25 septembrie până în 15 octombrie, 25 ianuarie până în 15 februarie și 25 mai până în 15 iunie.

Când să rămâi însărcinată în funcție de zodie - Balanță

Oamenii care aparțin acestui semn zodiacal sunt plini de înțelepciune și sunt întotdeauna dispuși să împărtășească povești cu ceilalți. Mamele Balanță vor induce cele mai bune valori posibile copiilor lor și vor avea, de asemenea, răbdarea să navigheze prin momentele stresante ale educației parentale. Cel mai bun moment pentru femeile Balanță pentru a rămâne însărcinate este din 25 septembrie până în 15 octombrie, 25 ianuarie până în 15 februarie și 25 mai până în 15 iunie.

Când să rămâi însărcinată în funcție de zodie - Scorpion

Scorpionul este un semn de apă și oamenii aparținând acestui semn zodiacal iubesc cu toată putera inimii. S-ar putea să se gândească de mai multe ori înainte de a-și extinde familiile, deoarece le este greu să ia o decizie. Cel mai bun moment pentru a ramane insarcinata este in perioada 25 iunie - 15 iulie, 25 octombrie - 15 noiembrie si 25 februarie - 15 martie.

Când să rămâi însărcinată în funcție de zodie - Săgetător

Oamenii din acest semn de Soare ard mereu de energie și sunt plini de entuziasm. Mamele Săgetător rămân, de obicei, pozitive în orice moment și au o abordare foarte optimistă. Cel mai bun moment pentru concepție este din 25 august până în 15 septembrie, 25 decembrie până în 15 ianuarie și 25 aprilie până în 15 mai.

Când să rămâi însărcinată în funcție de zodie - Capricorn

Capricornii au un spirit etic foarte puternic, chiar și în afara biroului. Ei vor ca totul să fie făcut la timp. Puțin stricte cu copiii, mamele Capricorn vor jongla cu ușurință în toate aspectele împreună cu aceștia. Cel mai bun moment pentru concepție este din 25 iunie până în 15 iulie, 25 octombrie până în 15 noiembrie și 25 februarie până în 15 martie.

Când să rămâi însărcinată în funcție de zodie -  Vărsător

Vărsătorii sunt copii în inima lor, motiv pentru care gândul de a avea copii i-ar putea speria la început. Dar odată ce au copii, ei vor încerca tot posibilul să le ofere o educație sănătoasă. Cel mai bun moment pentru concepție este din 25 iulie până în 15 august, 25 noiembrie până în 15 decembrie și 25 martie până în 15 aprilie.

Când să rămâi însărcinată în funcție de zodie - Pești

Persoanele care aparțin acestui semn zodiacal sunt extrem de sensibile și emoționale. De asemenea, sunt foarte intuitivi și ar dori să se distreze când copilul este prin preajmă. Latura lor emoțională va crea o legătură veșnică cu copilul lor. Cel mai bun moment pentru concepție este din 25 septembrie până în 15 octombrie, 25 ianuarie până în 15 februarie și 25 mai până în 15 iunie.


Comentarii Facebook