Un actor de la Hollywood in "limba" dupa EBA

Actorul roman Dale Basescu, care a jucat in mai multe filme la Hollywood, este gata sa ii ceara o intalnire fiicei presedintelui Romaniei.

Dale s-a nascut la New York dintr-o familie de romani si nu are multe legaturi cu tara natala a parintilor.

 

Intr-un interviu acordat EVZ, actorul povesteste ca intr-o buna zi ar dori sa viziteze tara de unde provine familia sa. "Si trebuie sa spun ca, daca aflu ca legatura mea cu presedintele Basescu este doar una de nume si nu una de sange, atunci categoric va trebui sa o gasesc pe Elena Basescu si sa-i cer o intalnire. Pentru ca da, este o BUNACIUNE!", a completat Dale.

Din neferice, ii va fi greu sa se intelegea cu mezina familiei Basescu, deoarece Dale nu vorbeste deloc limba romana.

Legat de realegerea lui Traian Basescu pentru un nou mandat, Dale a spus ca il sustine. "Ca un Basescu veritabil, ce pot sa spun despre realegerea lui Traian, decat „Go, Basescu!”. Serios vorbind, chiar daca sunt impartial, pentru ca am putea fi rude indepartate, n-am nicio idee legata de problemele cu care se confrunta acum Romania, si nici legat de politica din tara nu am habar. Banuiesc doar ca aveti aceeasi criza economica pe care o intampinam cu totii de ceva vreme", a mai spus Dale Basescu.

Romanul este la Hollywood a aparut in mai multe filme de categoria B, dar se poate lauda ca se "stie" cu vedete precum Michael Shurtleff, Michael Cole si Nick Conti.

 

El a jucat in 18 filme din 2005 pana acum, ultimul fiind "The Hero Complex".

Comentarii Facebook