Premiera "Avatar" s-a facut azi-noapte cu casa inchisa la Cluj

Clujenii s-au inghesuit azi noape la premiera a filmului "Avatar", regizat de James Cameron. Biletele au fost vandute inca din dimineata zilei de joi atat la Cinema City, cat si la Odeon Cineplex.

 

Marea majoritate a biletelor au fost vandute cu rezervare facuta pe internet. Reprezentantii multiplexului din cadrul Iulius Mall spun ca oamenii si-au facut o obisnuita ca la marile premiere sa rezerve din timp biletele direct de pe internet pentru a fi siguri ca au un loc asigurat.

 

Asa se face ca la Cinema City la ora 12.00 noaptea, cand a avut premiera filmul, nu se mai gasea nici un bilet. "Din pacate pentru cei care nu si-au facut rezervari pe internet, nici maine nu vor fi disponibile foarte multe bilete pentru ca au fost facute multe rezervari. Lucrurile ar putea arata asa pe durata intregului week-end, deoarece se pare ca Avarat este un film foarte dorit", au mai spus pentru Stiri de Cluj reprezentantii cinematografului.

 

Lucrurile nu arata diferit nici la Odeon Cineplex, de la Polus Center. Acolo premiera a avut loc cu 5 minute mai repede, la ora 23.55 si biletele au fost epuizate cu 24 de ore in avans. Cei care doresc sa vada filmul trebuie sa se inarmeze cu multa rabdare si noroc pentru a putea gasi un bilet.

 

Productia "Avatar" regizata de James Cameron o aventura SF cu un buget exorbitant de nu mai putin de 500 de milioane de dolari. Producatorii nu s-au zgarcit cu efectele speciale, care fac din aceasta pelicula un punct de referinta in domeniu.

Comentarii Facebook