5 motive pentru care ești celibatar


Există diferențe destul de mari între bărbații care au succes, în general, la femei și cei care nu prezintă așa mare interes sexului frumos, așa că mai jos sunt prezentate 5 motive pentru care unii bărbați nu reușesc să își găsească o parteneră.


1. Ești mult prea insistent

Dacă vrei să alungi o femeie, una dintre cele mai sigure căi este sa fii mult prea insistent, adică s-o suni, să-i trimiți mailuri sau sms-uri de câteva ori pe zi, la începutul relației, să fii întotdeauna disponibil și să faci absolut tot ce vrea ea. Mai mult, femeile nu sunt atrase de tipul de bărbat care are mereu nevoie de suport, validare și constantă încurajare.

 
2. Nu ştii cum să creşti atracţia

Mulți bărbați înregistrează eșecuri în acest domeniu pentru că nu știu cum să vorbească cu o femeie astfel încat să-i stărnească interesul pe masură ce trece timpul. Trebuie să înveți care sunt punctele care le atrag pe femei, cum gândesc, cum reacționează și cum vorbesc. Mai mult, trebuie să știi cum să-ți scoți în evidență calitățile și cum să le folosești astfel încât să-ți crești puterea de atracție.

 
3. Nu ai încredere în tine

Femeile sunt atrase de bărbații cu încredere în forțele proprii. Nimeni nu vrea să se întâlnească cu un bărbat ezitant care niciodată nu pare că știe ce să facă. Un bărbat încrezător în sexualitatea sa și care se simte bine în pielea sa va atrage întotdeauna mai multe femei.

 

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro.



Comentarii Facebook