Care este cea mai sexy femeie în viaţă, conform revistei Esquire - FOTO, VIDEO

 

Revista Esquire a desemnat cea mai sexy femeie în viaţă, iar câştigătoarea a fost protagonista unui pictorial senzual în numărul de noiembrie al revistei americane.

 

Mila Kunis este diva considerată ”cea mai sexy femeie în viaţă”. Actrița a fost fotografiată din spate şi puţin din profil și apare pe copertă îmbrăcată numai în pantaloni mulaţi

 

Mila are succes cu carul în SUA. În prezent filmează la mai multe producții cinematografice care vor apărea în 2013 și este implicată într-o relație cu actorul Ashton Kutcher.

 

Până acum titlul de cea mai sexy femeie în viață a mai fost acordat astistei Rihanna (2011), iar anterior vedetelor Minka Kelly şi Kate Beckinsale.

 

O mare parte din ceea ce reprezinţi în această industrie se bazează pe impresia criticilor, a regizorului, a actorului. Oamenii încep să creadă toate astea şi ajung aşa cum vor ceilalţi. Cred că mi-am separat în mod conştient cele două vieţi. Iubesc ceea ce fac. N-aş putea să mă imaginez făcând altceva. Dar când termin cu munca, atunci termin. Cred că dacă m-aş baza foarte mult pe ceea ce e la modă, aş pierde din vedere adevărata mea identitate”, a spus Mila Kunis pentru Esquire.

 

 

 

Comentarii Facebook