10 Februarie - Varsator - Zodiacul zilei de naștere


Nativii zilei de 10 februarie cauta in general sa obtina aprobarea generală și să fie recunoscuti de către persoanele de vază.

Nativii funcționează pe principiul ”accepti sau renunti”, nu neaparat pentru faptul ca sunt genul de oameni combativi sau conflictuali cu orice pret, ci pur si simplu pentru faptul ca sunt siguri pe ei si actioneaza in stilul lor propriu.

Din nefericire, ceilalti ar putea considera aceasta atitudine drept incapatanare si inflexibilitate. Din acest motiv, cei nascuti astazi trebuie sa gaseasca un partener foarte intelegator sau care ii iubeste exact pentru aceste excentricitati.

10 Februarie - Varsator - Zodiacul zilei de naștere

Persoanele nascute pe 10 februarie sunt capabile sa perceapa cu usurinta sentimentele celorlalti, insa personal nu sunt foarte expansivi cu sentimentele lor. Ei par sa isi canalizeze toate energiile in activitati captivante, pastrand totusi un grad de detasare emotionala. Aceasta obiectivitate poate sta la baza succesului lor. In calitate de actori pe scena vietii, ei recunosc ca au o mare responsabilitate fata de familie, prieteni, asociati si stiu cum sa procedeze pentru ca lucrurile sa mearga bine.

10 Februarie - Varsator - Zodiacul zilei de naștere

Nativii zilei de 10 februarie trebuie sa invete sa nu se plaseze intotdeauna in centrul atentiei, sa ofere si altora sansa de a se afirma. 

Membrii familiei lor se pot simti uneori ignorati, prietenii se pot simti folositi sau colegii neglijati. 

Cei nascuti in aceasta zi se expun riscului de a ajunge recunoscuti, pretuiti, dar singuri. Aceasta soarta poate fi evitata daca vor recunoaste avertismentele izolarii incipiente si vor lua masuri pentru a schimba aceasta situatie.

SFATURI: Nu trece cu vederea chestiunile marunte. Sarcinile simple pot ajuta natura ta abstractă. Aminteste-ti sa iei parte la ceea ce se petrece in jurul tau.

PUNCTE FORTE: Individualist, Încrezator, Empatic.

PUNCTE SLABE: Nervos, Implicat, Izolat


Comentarii Facebook