Bomba sexy de la Cluj, numită în consiliul de administrație la un spital și demisă rapid, are ”cariera” în pericol și pe Instagram


Claudia Ardelean, fosta iubită a lui Mihai Seplecan, fostul președinte al Consiliului Județean Cluj și lider al PNL, dar acum căzut în dizgrație, a avut o ”carieră” fluctuantă și pe Instagram.

Până acum, frumoasa șatenă s-a ținut departe de ochii presei, dar dorința de a crește politic a făcut-o să ceară un post în instituțiile publice controlate acum de PNL. Așa a apărut oportunitatea de a intra în Consiliul de Administrație de la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie, o instituție medicală de top din România.

După ce presa a aflat de numire, președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, care are în subodine spitalul, i-a cerut demisia tinerei pentru a nu-și afecta imaginea. Interesant este că de curând Alin Tișe reclama ”ciolaniada” din PNL și cerea numirea în funcții de unor oameni de valoare. Probabil că numirea tinerei în CA -ul spitalului, alături de personalități medicale de top, a fost o scăpare. ”Asistăm la Ciolaniada grețoasă, în partid, între diverse personaje, unele lipsite de valoare politică. Am tot așteptat ca oamenii  cu valoare politică să fie cei care să decidă în acest partid. Ultimele evenimente din partid mi-au demonstrat, însă, că aștept în zadar. Au confiscat partidul pe persoană fizică. Constat că oamenii aceștia, în aroganța și autosuficiența lor, se joacă de-a v-ați ascunselea acum cu partidul”, spunea Alin Tișe. 

Frumoasa Claudia Ardelean a crescut suspect de repede pe Instagram, unde din august 2020 și până în decembrie 2020 a atras 20.000 de fani. Nu este exclus să își fi cumpărat urmăritori (practică uzuală, pentru a demonstra notorietatea), mai ales că multe nume din lista ei nu sunt din România.

Cert este că ultimul scandal, în care a fost implicată  Claudia Ardelean, nu i-a fost de folos, pentru că din decembrie și până azi a pierdut 1000 de urmăritori.

WhatsApp Image 2021-02-10 at 10.36.13.jpeg


WhatsApp Image 2021-02-10 at 10.36.48.jpeg

Comentarii Facebook