Cum a ajuns valiza cu documente secrete Teleormanleaks în posesia Rise Project

 

Jurnaliștii Rise Project au primit de la un sătean o valiză cu documente compromițătoare, care expun afacerile Tel Drum, firma care ar avea legături ascunse cu Liviu Dragnea.

 

Rise Project a anunțat sâmbătă seara că deține o valiză cu informații esențiale din interiorul corporației Tel Drum, care ”a fost găsită în zona rurală din Teleorman, de către un localnic, chiar pe proprietatea lui”.

 

Localnicul ar fi intrat în contact cu o sursă RISE Project din județ și docuementele au fost predate.

 

Ana Poenariu, jurnalistă Rise Project, a declarat la un post TV că ”documentele au fost ascunse cu puțin timp înainte de perchezițiile DNA", făcute de procurori la firma Tel Drum în vara lui 2017.

 

Întrebată dacă crede că documentele sunt reale, aceasta a spus că: ”Evident că toți oamenii din redacție s-au apucat de verificat documentele, nu publicăm informații așa cum le primim. Datele noastre arată că documentele au fost ascunse cu puțin timp înainte de perchezițiile DNA, făcute de procurori la firma Tel Drum în vara lui 2017. Sunt mii de informații financiare, fotografii și documente video, de la evenimentele companiei sau din timpul unor excursii. În perioada viitoare vom publica documentele de interes public”, a mai spus Poenariu.

 

Se pare că și numele lui Liviu Dragnea apare în documentele ajunse în posesia Rise Project.

 

Așa cum era de așteptat, în spațiul public au apărut discuții legate de modul în care a fost găsită valiza.

 

Liviu Dragnea nu a făcut nicio decarație publică în urma acestei lovituri devastatoare. 

Comentarii Facebook