Zeci de kilograme de pamperși, tampoane, prezervative și haine scoase din canalizare în Florești



Canalizarea din Florești a refulat din nou, pe strada Muncitorilor, din cauza obiectelor aruncate de locuitori în WC-uri.

Astfel, conform primarului Horia Șulea, angajații Companiei de Apă au fost nevoiți să extragă din canale zeci de kilograme de obiecte precum scutece de copii, prezervative, geci și alte obiecte vestimentare.

Azi, canalul de ape menajere de pe Muncitorilor colt cu Avram Iancu a refulat. Multumesc celor de la Compania de Apa SA pentru promptitudine. S-a rezolvat in cateva minute. Cei de la interventie au scos de acolo zeci de kilograme de pampersi, servetele igienice, haine, tampoane, prezervative, GECI, carpe, caciuli si tricouri! Ce cautau ele in canalizare? Cum au ajuns ele in vasul de toaleta!? Atentie! Zilele acestea nu a plouat! Asa ca va rog, lasati subdimensionarea si alte bazaonii!”, a scris primarul comunei Florești, Horia Șulea.

Aceasta este o problemă destul de comună în Florești, angajații Companiei de Apă fiind nevoiți să extragă, deseori, la obiecte neobișnuite din canalizare, de la roți de tractor, până la cadavre de animale.

Comentarii Facebook