Un tanar de 20 de ani a fost la un pas sa se inece in strandul Sun. Victima este in stare grava la spital


Un tanar de 20 de ani a fost la un pas sa se inece in strandul Sun. El a fost gasit pe fundul bazinului in jurul orei 17.30 si i-a fost acordat primul ajutor dupa care a fost dus la UPU.

Potrivit reprezentantilor SMURD, in prima faza s-a crezut ca tanarul a murit, dar a fost resuscitat conform procedurilor si victima a inceput sa prezinte semne vitale.

Se pare ca tanarul era in stare de ebrietate si a cazut in bazinul mare, unde a fost observat de inotatori in momentul in care corpul s-a ridicat la suprafata.

Directorul Serviciului de Ambulanta Cluj, Horia Simu, a declarat pentru Stiri de Cluj ca "tanarul a fost transportat la Unitatea de Primire a Urgentelor, dar starea lui este foarte grava, deoarece a stat foarte mult timp sub apa si creierul nu a mai fost oxigenat. Daca se dovedeste ca a si baut, plus faptul ca afara era foarte cald si apa foarte rece sunt factori care ar fi putut duce la un stop cardio-respirator".

Martorii care au asistat la eveniment au declarat ca in momentul producerii incidentului in zona nu era nici un salvamar si ca oamenii care erau in bazin l-au adus pe tanar la mal.

Comentarii Facebook