Titularizare Cluj: Sase note de 10. Cea mai mica nota a fost 1.20, la sport

Sase clujeni au luat la examenul de titularizare de saptamana trecuta nota 10. Cea mai mica nota este 1,20 si a fost obtinuta de un candidat care vroia sa devina profesor de sport.

 

Cele mai multe note de 10 au fost luate de candidatii care au dat concurs la disciplina consiliere psihopedagogica. Toate patru candidate sunt absolvente de studii superioare ale unor universitati de stat. Trei dintre ele au fost si pana acum suplinitoare in invatamant, iar cea de-a patra nu a lucrat pana acum in educatie, potrivit rezultatelor afisate pe site-ul titularizare.edu.ro.

 

Tot nota 10 a obtinut o profesoara din localitatea Suceagu, comuna Baciu, care a candidat pentru un post de institutor/invatator. Ea are studii medii, absolvite in limba maghiara.

 

O alta nota maxima a fost obtinuta la istorie de o candidata din municipiul Cluj-Napoca. Ea a absolvit o facultate de stat in limba maghiara si a lucrat pana acum ca suplinitor in invatamant.

 

La polul opus, cea mai mica nota a fost luata la educatie fizica si sport. Un candidat din Cluj, proaspat absolvent al unei universitati de stat, a obtinut la proba desfasurata saptamana trecuta nota 1,20.

 

Potrivit Ministerului Educatiei, peste 75 la suta dintre candidatii care au participat la nivel national la examenul de titularizare au luat note peste 5. In toata tara, 45 de candidati au luat nota 10.

 

Contestatiile depuse luni vor fi solutionate in cursul zilei de marti, iar miercuri vor fi afisate rezultatele finale. Candidatii care au obtinut cel putin nota 7 la concursul din 14 iulie vor fi repartizati pe cele 5.728 posturi didactice/catedre vacante titularizabile, in perioada 22-23 iulie. Se pot titulariza numai candidatii care au obtinut cel putin nota 7 la concurs, procentul acestora fiind de 37,15%. Candidatii care au obtinut note peste 5 pot ocupa un post netitularizabil.

Comentarii Facebook