Sorin Gadola, fostul proprietar UNTOLD, și-a distrus bolidul de 150.000 de euro, în accidentul de pe Traian Vuia

 

În accidentul de pe strada Traian Vuia, din noaptea de duminică spre luni, a fost făcut praf un bolid de 150.000 de euro, aparținând unui miliardar clujean.

 

Sorin Gadola, fost acționar majoritar al firmei care a organizat festivalul Untold, se afla în mașina care a lovit un taximetru pe strada Traian Vuia, în dreptul Ambient, scrie evz.ro. Sorin Gadola s-a întors în acea seară de la Barcelona și a fost așteptat la Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” de un prieten, care a condus Mercedesul distrus în accident. 

 

Prietenul lui Gadola a urcat la volan, iar din cauza vitezei a intrat pe contrasesns în dreptul Ambient și a lovit taximetrul firmei Diesel. Mercedesul avariat îi aparține lui Gadola,iar în urma testelor s-a stabilit că acesta avea o alcoolemie de 0,12 mg / litru alcool pur în aerul expirat, iar șoferul, Ionuț Hisem, de de 0,20 mg / litru alcool pur în aerul expirat. 

 

Accident grav la Ambient, pe Traian Vuia! Taxi Diesel spulberat de un bolid - FOTO

 

Mercedesul estimat la 150.000 de euro a fost distrus. În urma impactului cu taximetrul, bolidul a intrat în sediul Băncii Transilvania, care funcționează la parterul Ambient, și apoi într-un gard. 

 

Sorin Gadola a fost acționar la societatea care a organizat Untold, dar s-a retras în acest an. Sorin Gadola, fiul milionarului clujean, Ştefan Gadola, a anunțat că este grav bolnav și că renunţă la partea lui din firmă pentru doar 540 lei. Decizia a produs uimire, dar Sorin Gadola a explicat acum că este grav bolnav.

 

De circa acum 7-8 ani am început să experimentez nişte dureri în tot corpul. Un fel de dureri interne, adică nu se manifestau în exterior. La început erau suportabile.. dar după un timp au ajuns să-mi afecteze viaţa într-un mod destul de crunt. Cum? Păi aceste dureri au început să îmi afecteze sistemul digestiv, absorbţia mineralelor şi a vitaminelor, durerile s-au extins în ligamente, dureri de oase, dureri de colon, dureri de stomac, migrene (cu tot cu greţuri şi vomă), mi-a fost afectată foarte tare energia şi după cum ziceam, nu în ultimul rând personalitatea.. viaţa”, a explicat, în vară, Sorin Gadola.

Vezi AICI de ce boală suferă Sorin Gadola.

Comentarii Facebook