Șeful revistei de CULTURĂ Tribuna, Mircea Arman, a amenințat un jurnalist: Bă, eu fac CULTURISM!

 

Șeful revistei Tribuna, Mircea Arman, a amenințat un jurnalist la lansarea de carte a lui Cornel Nistorescu. stricând tot evenimentul.  

 

Nistorescu a vorbit despre starea presei române actuale, pledând pentru reglementarea domeniului, iar Mircea Arman a răbufnit și a cerut ca jurnaliştilor să li se aplice cît mai repede sancţiunile din …Codul Penal, scrie clujulcultural.ro.

 

Nu se poate să se scrie orice despre oricine în presă. Trebuie să plătească jurnaliştii, să se aplice Codul Penal, să se meargă la puşcărie dacă trebuie. Nu pe civil trebuie dat jurnalistul în judecată ci pe penal. Pe Civil dacă îi ceri despăgubire trebuie să plăteşti taxă de timbru! Pe penal e mult mai uşor, îi faci plângere penală, eu sunt avocat domnule, eu ştiu cum trebuie, şi aceşti jurnalişti care calomniază trebuie sancţionaţi, să ia amendă penală, să fie condamnaţi la puşcărie dacă asta merită şi asta decide justiţia”, a strigat Arman. 

 

Jurnalistul investigaţii Mihai Şoica, de la ”Evenimentul Zilei”, i-a spus managerului Arman că asta înseamnă cazier, că e foarte dur pentru jurnalişti şi, mai ales, că e uimit că un director de ziar cultural, manager chiar, susţine cu atâta zel ca jurnaliştii să ia amendă penală.

 

Arman a explodat și l-a atacat pe Mihai Șoica, autorul unui articol în care dezvăluia că Arman a primit o amendă penală după ce a condus beat la volan. ”Îţi arăt eu, eu fac culturism, am făcut box, ce ai putut scrie de mine, minciuni .Te aştept când ieşi”, “îţi sparg fălcile”, a strigat Arman.

 

Directorul revistei Tribuna a fost judecat pentru că a condus beat

 

În cursul zilei de joi, 5 decembrie, președintele Consiliului Județean Cluj și-a cerut scuze în numele lui Mircea Arman, care conduce Revista Tribuna, pe care CJ Cluj o finanțează.

Comentarii Facebook