Reacția CTP, după ce un clujean a fost hărțuit de controlori: Dezaprobăm total comportamentul



Un clujean a reclamat, pentru Știri de Cluj, faptul că zilele trecute a fost hărțuit de doi controlori ai Companiei de Transport Public Cluj-Napoca.

Acesta a povestit cum a fost agresat verbal de doi controlori, care încercau să îl dea jos din mijlocul de transport în comun, pentru că nu și-a găsitîn timp util abonamentul VALID.

Citește mai multe detalii despre incident AICI - Clujean hărțuit de controlorii CTP, cu toate că avea abonament valabil: Încercau să mă dea jos din autobuz

În urma articolului, conducerea CTP Cluj-Napoca a precizat că s-a format o comisie de cercetare disciplinară a respectivilor controlori.

Cu privire la articolul prezentat in data de 08.07.2017 in Stiri de Cluj, va comunicam faptul ca CTP Cluj-Napoca dezaproba total comportamentul descris al controlorilor de bilete. Urmare celor relatate, a fost numita o comisie de cercetare disciplinara a controlorilor de bilete in cauza. Pe viitor, pentru astfel de situatii, recomandam a se depune sesizare la sediul unitatii. Astfel vor putea fi analizate toate aspectele si imprejurarile in care s-a produs evenimentul.

Conform legislatiei in vigoare, calatorul are obligatia de a face dovada valabilitatii legitimatiei de calatorie in mijlocul de transport, la solicitarea organelor de control”, anunță reprezentanții CTP Cluj.

Comentarii Facebook