Moment ȘOCANT pentru o clujeancă. I-a fost smuls lanțul de aur de la gât când a deschis ușa locuinței



O femeie de 84 de ani din Câmpia Turzii a avut parte de șocul vieții când a răspuns la ușă și s-a trezit cu un tâlhar în fața ochilor.

La data de 16 septembrie a.c., poliţişti din cadrul I.P.J. Cluj - Poliţia municipiului Câmpia Turzii au reţinut pentru 24 de ore un tânăr de 20 de ani, cercetat pentru tâlhărie calificată.

În fapt, la data de 9 septembrie a.c., ora 13:50, Poliţia municipiului Câmpia Turzii a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că unei femei de 84 de ani i-ar fi fost smuls lănţişorul de aur la gât”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

Din primele verificări, se pare că în jurul orei 13:40, în timp ce partea vătamată se afla în locuinţa din Câmpia Turzii, cu uşa de acces încuiată, o persoană necunoscută ar fi pătruns în curtea imobilului prin poarta neasigurată, s-ar fi deplasat la uşa de acces şi ar fi bătut până când partea vătamată a ieşit în cadrul uşii. În acel moment i-ar fi smuls acesteia un lănţişor de aur din jurul gâtului. Persoana necunoscută, în momentul comiterii faptei, ar fi avut faţa acoperită cu un material textil, de culoare neagră, decupat în jurul ochilor.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti a fost identificată persoană bănuită de comiterea faptei, stabilindu-se că e un tânăr de 20 de ani, din Câmpia Turzii.

Acesta a fost depistat şi reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „tâlhărie calificată”, faptă prevăzută de Codul penal.
Tânărul urmează să fie prezentat Judecatoriei Turda cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Comentarii Facebook