banner vertical 155x600 ACI.jpg
banner vertical 155x600 ACI_1.jpg

Social

MIG -urile survolează Clujul la altitudine joasă. Nu e INVAZIE

   

Mai multe MIG -uri au survolat Clujul, iar oamenii au lansat speculații. 

 

Reprezentanții Bazei Aeriene 71 de la Câmpia Turzii au explicat că nu este niciun motiv de alarmare, pentru că sunt numai exerciții. Luni, 23 aprilie, de la ora 15.00, deasupra lacului Chios, din Parcul Central, vor avea loc demonstrații cu elicoptere. ”Vor avea loc coborâri în rapel deasupra lacului Chios din elicoptere, iar acum se testează să se vadă până la ce înălțime pot coborî elicopterele pentru nu fi afectați arborii din parc. Nu vrem să ne trezim cu accidentări și ruperi de crengi”, a explicat un reprezentant al Bazei. 

 

De asemenea, MIG -urile vor survola orașul, în timpul demonstrațiilor dedicate Zilei Forțelor Terestre, sărbătorită în 23 aprilie.  

 

Repetițiile nu au fost anunțate în prealabil, iar pe rețelele de socializare s-au făcut diverse speculații. 

coral1_1_1.jpg
19-4-2018, 15:49
96 vizualizări
53 comentarii
Bogdan20-4-2018, 12:19
Citesc comentariile lasate de "oamenii" ce le scriu si raman prost. Bai culdusii dracului, daca nu va convine ca insasi armata tarii face un eveniment asa frumos odata pe an, mutati-va dracului in padure frustratilor. Toata ziua doar va plangeti. Pe pariu ca pe vremea lui nea ceasca cand se facea mitingul pentru prea iubitul partid nu va mai cacati atata pe voi ca e zgomot.
Moc an20-4-2018, 13:47
Da cum sa nu ne placa caricioplanele si caricoptelele, ca zboara cu viteza mare si au motot cu reactie, ca in top gun si caricoptele ca sloboade scara si coboara militarii, cee faaiiinnn iii laaa cluuujjjjj!
@Moc an23-4-2018, 16:03
MArs de la cluj daca nu iti place.
....23-4-2018, 16:05
Cea mai faina galagie e la congresul psd:
Dragnea: - Vreti sa fiu eu conducatorul vostru?
Toata lumea zbiara: DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! Traiasca presedintele Romaniei Socialiste!!!
un mare20-4-2018, 9:05
kkt !...
HA HA !20-4-2018, 0:22
Au crezut ca-i invazie fraierii care-l voteaza mereu pe cosas. Mai mult nu-i duce capul.
Rachitele20-4-2018, 1:00
Eh si uite-asea mai face rachitelosul primarelul nostru iubit cateva zeci de mi de voturi!
Sarbatoarea Aerului si FRAERULUI19-4-2018, 23:54
Oare clujenii adevarati nu vor fi deranjați de zgomot? Nu se poate oare vorbi cu protecția mediului să vină să măsoare nivelul zgomotului? Hai ca-i buna, mai cunoastem exemple, adica cum luati pielea si de pe amarasteanul Untoldist vanazndu-i bratara la un pret piperat si ii mai sugerati, cand se afla in extaz , orgasm sexual, narcotic ori etilic, sa trimita SMS de 2 Euro.. Se stiu, se cunosc stourile astea, oamenii au aflat! Dar bine spus, nouă nu ne trebuie Somes navigabil, spital regional, nu filarmonică etc!.. Dupa ce se termina si Paranghelia Sarbatorirea Aerului sa mai mergeti catre casele vostre, trogloditilor. Ati venit ca paduchii adusi de Boc aici in Cluj, parcati ca niste gunoie ce sunteti, acuma eliberati orasul si inapoi in locurile voastre de namol. Boc si tu vei putea merge in concendiu, ti-ai batut joc de bolnavii copii din sectiaATI din spitalele orasului care vor incepe sa planga iara la balamucul vostru. Da, in aceste spitale sunt copii operati, sectie ATI, chirurgie, ortopedie, ginecologie etc etc. La ei nu va ganditi, daca tot iubiti atat de mult copii? Nesimtitilor care sunteti, asa sa va ajute Dumnezeu! Iar tu Boc votat de clujenii cu putina minte, ti-ai mai adus niste voturi de la nespalatii care mai misuna pe aiici, du-te sa nu te vada cineva sa-ti lipeasca o flegma intre ochii aia ce se uita unul la altul. Dar la mat.a chizdoi sa parcheze!
ramai in continuare 20-4-2018, 0:02
...un mare taran, fi-mi-ar scarba de tine, ba Sile
slie20-4-2018, 0:46
@ramai: Si io vinitura de la sate iubetse pe Clujul si frumos la voi la Town City, biuteful ca oameni buni care tot da din mana si ibeste pe primar Boc Adulat ca face Untold la oras si da cu Migu21, ca la noi nu lasa chiar daca lumea a3a suntem, ca zice primar ca deranjeaza pe oameni dupa ora 10 seara dar la voi nu, bun clujenii si la noi amendeaza daca face treaba mare in starda la voi bun si nu si daca face fiki fiki in vaz la lume, la voi da decoratie, ca bunu ii Boc , cred ca mut si io la Cluj ca vad ca si masina pot lasa si in copac ca nui problema, sa asteapta pulitie, ambulanta si pomperii ca aici nu confisca. Ce ffainnn ii la Clujjj, viva Cluj cel mai civilizat ctiy din lume.
Untold19-4-2018, 23:25
Nu se autosesizeaza Politia Cluj pentru deranjarea linistii publice exact ca si la Untold? Aici la evenimentele Piticului nu se aplica Legea?
nicko19-4-2018, 22:41
Oare politia locala a fost sesizata de tulburarea linistii publice? dar de faptul ca survoleaza in zona centrala?
Marius 19-4-2018, 20:17
De ce se face luni la ora 15. Luni la ora 15 suntem la servici si copii la scoli si Grădinițe.
Nu putem sa vedem exercițiul
slie20-4-2018, 0:32
Unora le convine ca n-au vazut neam de neamul lor tramvaie, reclame luminoase, cluburi si Untoalde si Castele si alte idiotenii de cumparat voturile prostalailor. Clujenii begeti nu-l suporta pe mocanul mincinos, asa sa stiti toti astia care trimiteti spre Firea sau Teleorman pe cine nu-i deacord cu linsul de dosuri. Oare n-ar fi mai usor sa-l luati de gaica pe mocan si sa mergeti undeva unde sa faceti orasul cu teleferice, parauri navigabile, tunelul timpului si aero spatiale inter galactice? Ce bine ar fi!
Mai scoateti capul dintre fesele bocului care va plateste cu salar putin si cateun bon de masa pe aici pe colo pe la cantinele orasului! Va-ti vazut cu neamurile pe asfalt pentru prima data in viata, cu reclame cu neoane in jur, cu taxiuri si mai nou Ubere de lux cu barur de fite si apa din zid de la robinet, de unde voi beati dupa copita calului! Baga-tiva limba adanc in goaza mocanului, ca pentru voi e dumnezeu!
nu conteaza ca bolnavii orasului stau cu migu reactorul si zgomotele in cap, bolnavi copii operati, sectie ATI, maxilo fasciale, clinicile universitare, nu, asta-i fix vax pentru gunoaie ca tine, rahatule puturos.
mititica23-4-2018, 15:17
Domnule, aveti probleme cu cratimele. Va-ti, baga-tiva. Vreti sa o puneti, dar nu nimeriti.
va-sile23-4-2018, 15:33
bine ba' slie ca te-o fatat muma-ta intre betoane si esti tat cult si cultivat. ia-ti sclifoselile si scalda-te-n somes cu un bolovan de gat prabusitule.
Pupu19-4-2018, 20:07
Sunteti labagii si putori ordinare. Nu va puteti abtine. Nu puteti face nimic. Doar comentati din spatele unui monitor si a unei tastaturi. Parca vad ca va uitati doar la pornosaguri, ca mai mult nu va duce mintea. Si din cand in cand comentati ca sa va aflati in treaba. Frustratilor. Niciodata nu aveti ceva de spus pozitiv. Tot timpul trebuie sa fiti contra. Macar de ati fi fost contra cand v-a facut mamica voastra. Retardatilor. Nasol ca sa inventat calculatorul si feisbucul ca sa puteti comenta aiurea. Nevertebratelor. Ma doare in basca de comentariile voastre ulterioare. Nu va obositi. Da precis nu va puteti abtine. Si apropo, sunt de acord cu UNTOLD. Sa moara dusmanii.
Ion A.19-4-2018, 20:23
postare de tefelist labagiu si las
@ion Anal19-4-2018, 21:19
Iar grohai si dai cu copita, nu mai vomita cretinitati, asistat mintal ce esti.N-ai pic de perspectiva, frustratule si stupidule.Pupu are dreptate.
Ion A.20-4-2018, 2:28
daca nesimtirea si vehementa unui retardat, care in afara de club si ##rezist nu stie nimic din lumea asta, ti se par OK, no comment; astept doar sa se inchida naibii odata firmele care v-au adus aici si sa va carati; desi, dupa cum va cunosc, ati fi in stare sa ramaneti aici pe ajutor social :))
@pupu..a20-4-2018, 7:03
Esti o nulitate anal fabeta si jegoasa, needucat , o zoiae levigat pestilentiala.
@ @pupu..a20-4-2018, 7:51
ma c a c in gura ta, postac sile
@Ion Anal20-4-2018, 16:40
Iar crezi ca un guițat e un comentariu?
Grohaie mai departe!
carlos™19-4-2018, 19:49
Olga Olyan, nu ai vrea sa ne iei tu pe toti clujenii de coaie ?
antoldeanu19-4-2018, 19:09
Dar cu ocazia adunaturii drogatilor si lesbienilor din lumea intreaga, Untold, nu vin elicopterele si Mig-urile nu survoleaza zona scarbavnica? Poate or goli si buda de bord, de s-or mira lesbienii si bochisti ca ploua cu Nutella. Cee faaiiin sii buunnnn!
sile vero 19-4-2018, 19:18
Sile e trollul adminului.
Ba sa ne tripleze Boc taxele ca mie-mi trebe porți stelare, Somes navigabil pana la rotterdama pentru nave maritime și yeckturi de bejitani si să mutăm aici parlamentul european! Io oricum n-am după ce plăti taxe, da imi pasă!
carlos™19-4-2018, 19:46
antoldeanu tarane mars la tine n catun bemiai roata
Antonia.19-4-2018, 22:06
Antoldeanu, iar urasi pe toata lumea chiar daca nimeni nu ti-a facut nimic, in oglinda te uiti, pe tine te urăști,sigur când ai fost mic, ai fost abuzat, rănit si la propriu si la figurat, treci peste asteasi nu te mai descarca pe tot ,toate, toti.
Ce ai tu cu Antoldul mai făcătură, tu nu esti un exemplu nici macar pt copii tai daca ai,trăiești pe aici doar sa faci rau Clujului, primarului ales si clujenilor. Esti un manipulant, arogant, narcisist, negativist, invidios si foarte imbecil, cu un grad de inteligenta f scăzut,un TÂMPIT.
Ptr untoldeni spalati pe creier19-4-2018, 22:24
De ce atunci cand e Untold se poate parca peste tot, chiar si pe Splaiul Independentei pe malul Somesului? De ce nu se ridica miile de masini parcate aiurea de Untold? Doar asa, ca si chestiune de principiu, ori le ridici tot timpul, ori e voie sa parchezi pe unde apuci tot timpul. Scrie undeva in lege ca in anumite zile legislatia nu trebuie respectata? Da, corect, trebuie si Untold. Dar daca trebuie Untold, asta nu inseamna ca de Untold se poate incalca legea, si nu doar cu parcatul aiurea, ci si cu decibelii si alte chestii. Stadionul trebuia facut in afara orasului, langa stadion o parcare imensa, si acolo sa se tina meciuri, Untold si alte multe festivitati. Asta ar trebui sa inteleaga untoldenii spalati pe creier.
Antonia.19-4-2018, 22:42
Serviciul de ridicări masini, va lua măsurile necesare acestei reclamații.
Mai prea gurist, cu aere de superioritate, câteodată e bine sa taci pt a elimina orice dubiu ca putina inteligenta mai ai,tu la tinerii frumoși si liberi nu te gândești de loc?
Daca ai noroc si Comuniștii i-au dat tatălui tau casa in jurul parcului, noi cu se suntem de vina,?
Primăria poate eventual sa-ti ofere niste câști, dar nu cred ca stai perfect cu auzul.
Revoluția ati furat-o, nu ne luați si singura modalitate de recreere.
Asa ca domnule gurist gonflabil, închiriază-ti locuința si pleacă cat vezi cu ochii la munte, si vino dupa ce ploua prima data dupa terminarea festivalului, ca sa spele bine treburile mari si mici lăsate de untoldisti in fata casei tale.
Vecinu20-4-2018, 5:02
Auzi tu vinitura spurcata, nu trimite clujenii get begeti de acasa, ca vrei tu sa dai cu chizda in populatia drogata , sa tragi moca pe nas si sa-ti bagi fericire in vene. Toti cei care va simtiti lezati sa depuneti plangeri la Guvern si Parlamentul Romaniei. Nu astepatati de la administartia spitalelor, is obedienti si depind de banii alocati de Primarie, nu vor carcovi chiar daca bolnavi o sa moara de straes si mizerie fonica. Sa ne grupam intr-o asociatie si sa ajungemn pana la Parlamentul european, de asemena plangeri la Parchete, la OPC, Directia Sanitara, exista si lege proaspata. Apoi sa incepem procese de despagubire, sa cerem daune morale, fizice, si pentru mizeria Antoniei care isi arunca tampoanele si latexurile folosite in dreptul caselor
Vecinu20-4-2018, 5:11
Nemernica care se semneaza Antonia, vezi sa nu pun mana pe tine ca iti dau un sut de pana in satul tau neeelectrificat nu te opresti, vita incaltata nesimtita si ordinara, imi spui tu javra sifilitica sa plec din casa mea ca ai tu chef sa te footi? Asa ceva mai rara, tu om fara casa, stai in chirii si tragi tepe, goz de om, fufa naibii. O sa vedeti voi pe dracu cu batjocora voastra nesimtita si sfidatoare, chiar azi ma duc la Parchet sa depun plangere penala, criminali imputiti.
Antonia.20-4-2018, 7:21
Pole, pole, vecine. Ce parchet, dorești sa cumperi?Pt un comision de bun simt, cunosc cel mai bun distribuitor de parchet, dar trebuie sa ai fata, vecine.Si fără istericale, ca te ia mama dracului!
Antonia.20-4-2018, 7:47
Dedicație vecinului isteric:

Așa-i romanu' când se-nveseleste,
Când nu te muieste,
Unu-ti casca gura,
Altu-ti baga sula,
Asta-i romanul , când se-nveseleste,
Celălalt vecinul, când îmbătrânește.
pentru Antonia.20-4-2018, 8:59
POLE IN GURA TA SI A FAMILIEI TALE !
Antonia. 20-4-2018, 10:22
Sunt un robot cu gura de metal, pole,pole in africana înseamnă ușor, ușor, prostacule, iar familia mea sunt clujenii, idiot urat chel și gras.Te mai pot ajuta cu ceva,scarbosenie?
un destept @Antonia. 20-4-2018, 15:56
:)))
N-are a face! Ia-le in gura si asa si descrie-ne ce gust au!
@un deștept 20-4-2018, 16:36
Dar sa le ia ma- ta tuturor, ca a luat-o o viața, altfel nu ieșeai, prostacila.
un destept @Antonia.20-4-2018, 18:00
:)))))))))
Copiii se fac luandu-le in gura, cum le iei tu si cu maica-ta? :)))))))))))))))))
cleo patru21-4-2018, 8:27
Antonie, tu cum faci treaba mare, tot pe gaura aia metalica de-i spui gura?
Hauleu clujeni!!19-4-2018, 18:09


NE ATACA LEONID BREJNEV

wow19-4-2018, 16:55
c tare ! ne simtim ca in anii 1950........
...19-4-2018, 17:04
Oare tu esti din viitor?
Eu19-4-2018, 16:51
Prea mulți suntem in Cluj, și mulți postaci care au treaba cu Boc, deja-s pe lista de concentrare.
Mihai19-4-2018, 16:22
Se face toate astea deoarece in Siria a inceput războiul și le este frică sa nu fim atacați de ruși , ca noi vrem sa trimitem trupe in Siria sa lupte cot la cot cu americanii , ar trebuii guvernanții sa lupte , nu sa moară soldați români.
La naiba cu ea țară.
Calin19-4-2018, 16:36
De acord!
sitctirel19-4-2018, 16:38
Cand esti ne-educat, te sperii din orice. e mai simplu sa atribui orice nu intelegi unei conspiratii in masa decat sa gasesti explicatii plauzibile, reale, cerebrale. Mihai, fii mai Viteaz!
@sitctirel19-4-2018, 17:05
adevarul e ca armata romana e cam lipsita de oameni acuma... demonstratiile aste vor creea dorinte de inrolare pt unii
--19-4-2018, 22:22
Sunt destule vinituri care se plimba prin Cluj sunt buni pt carne de tun
Calin19-4-2018, 16:18
CLUJUL UNDER ATACK !
CINE NE ATACA19-4-2018, 19:25
Lista cu state care inca mai folosesc Mikoyan-Gurevici MiG-21 in 2018:
1.1 Croatia
1.2 Cuba
1.3 Egypt
1.4 India
1.5 Libya
1.6 Mali
1.7 Mozambique
1.8 North Korea
1.9 Romania
1.10 Serbia
1.11 Syria
1.12 Uganda
1.13 Zambia
Brigadier 19-4-2018, 22:31
Incep araturile de primavara cu Migul. Vai de poola noastra.
>>>>20-4-2018, 11:01
Deci in Europa: noi si Serbia cu Croatia, alte doua tari vai de poola lor...::)))

Cele mai citite ştiri din Social

531 vizualizări
18-10-2018, 12:24
Cluj: Tânăr drogat umblă haotic printre mașini cu plicurile în buzunar - VIDEO» Vezi tot
464 vizualizări
22-10-2018, 14:43
O pădure din Beliș a dispărut peste noapte! Hoții se joacă cu pădurarii: Nu-i prind pentru că nu se vrea» Vezi tot
424 vizualizări
22-10-2018, 13:57
Cluj, Parcul Central: Elevi după ore spărgeau o gheretă pentru a fura produse - VIDEO» Vezi tot
336 vizualizări
16-1-2018, 13:27
Clujul va avea METROU. Emil Boc pornește în forță, dar arhitecții nu prea cred în acest proiect» Vezi tot
236 vizualizări
22-10-2018, 21:18
Accident mortal pe centura orașului Gherla» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?