Gratarele au sfarait la Faget, dar tinerii liberal-democrati au strans gunoaie - VIDEO


Tinerii din PDL Cluj au lasat distratia de-o parte de 1 Mai si au dat "navala" in Padurea Faget de unde au strans deseuri. In toate acest timp, clujenii se distrau la iarba verde.

Tinerii din organizatia PDL Cluj le-au impartit celor aflati la picnic 1.000 de saci menajeri, realizati din materiale biodegradabile, pentru a nu lasa in urma gunoaie.

"De 1 Mai ne-am gandit sa combinam distractia specifica acestei zile cu o actiune de ecologizare. De altfel, din 2003-2004 facem in fiecare an astfel de actiuni. Ne bucuram ca, daca la inceputul actiunilor noastre era nevoie si de ecologizare dupa ce lumea pleca de la iarba verde, a doua sau a treia zi, in ultimii ani raman tot mai putine gunoaie. E un semn al faptului ca reusim sa impunem respectul pentru natura", a declarat Ovidiu Campean, presedintele Organizatiei de Tineret a PDL Cluj.

 

La finalul actiunii, tinerii PDL au adunat zeci de saci cu deseuri, care au fost scosi din padure si dusi la drum de unde sa poate fi ridicati de firmele de salubritate.

 

Vezi si...

PSD Cluj a muncit de 1 Mai: 600 de social-democrati au strans gunoaie in mai multe locuri din judet VIDEO

Comentarii Facebook