Fany susține că experiența șoferului lor a limitat rănirea gravă a pasagerilor

 

Conducerea companiei de transport Fany a precizat că numai experiența șoferului lor a făcut ca pasagerii să nu fie răniți grav. 

 

Accidentul s-a produs pe DN 1C, la intrarea în Câțcău. Un autoturism cu numere de înmatriculare de Sălaj a intrat pe contrasens și s-a izbit de autocarul companiei Fany, care circula regulamentar. Este vorba despre cursa regulată interjudețeană Baia Mare - București, cu plecare la ora 17.45, din Autogara Fany Baia Mare. Autocarul era marca Mercedes Turismo și avea toate verificările tehnice efectuate la zi; acesta a fost serios avariat în accidentul de miercuri seara. La volan se afla unul dintre cei mai experimentați șoferi ai companiei, cu peste 15 ani de activitate, de opt ani angajat Fany, precizează oficialii companiei de transport.

 

Considerăm că experiența șoferului nostru a fost hotărâtoare pentru siguranța pasagerilor din autobuz. Prezența sa de spirit a făcut ca nicio persoană din autocar să nu sufere răni grave”, a spus directorul companiei, Vlad Sabo.

 

Imagini FOTO/VIDEO de la accidentul de la Câțcău. Un autocar Fany s-a răsturnat. 9 persoane au fost rănite

Comentarii Facebook