Concert caritabil la Cluj pentru o cântăreață victima unui accident de circulație

 

Cântăreața de muzică populară Anamaria German Vergu are nevoie de ajutor, iar colegii ei vor susține un concert umanitar la Cluj. 

 

Anamaria German Vergu a fost victima unui cumplit accident rutier, în urma căruia a rămas imobilizată la pat. Deși interpreta a urmat tratamente costisitoare la mai multe clinici din țară și străinătate, vindecarea nu a survenit încă, fiind necesară efectuarea unei operații la o clinică din Londra, care ar presupune costuri suplimentare de circa 200.000 de lire sterline”, spun colegii cântăreței. 

 

Anamaria a fost și ea o interpreta a cantecului popular bistrițean. Colegii ei vor să o ajute sa-si duca visul mai departe.

 

Toti cei care doresc sa o ajute, sunt asteptati la spectacolul caritabil de joi, 5 martie, incepand cu ora 18.00 la Sala Radio Cluj!

 

Organizatorii spectacolului caritabil sunt Iulia Bucur si Florin Bota si ii au alaturi de ei pe colegii de cantec din Cluj si din tara: Amalia Ursu (Maramures), Diana Carlig (Maramures), Cristina Bugnar (Bistrita), Madalina Candrea (Suceava), Lavinia Buru (Timis), Andreea Ciupe (Cluj), Vladuta Lupau (Salaj), Sorina Lapuste(Cluj), Radu Lazar, Marian Dascal (Cluj), Ionut Bledea (Maramures), Ciprian Pop (Timisoara), Ionut Koblicska (Bistrita), Ovidiu Furnea (Mures), Ciprian Picovici si ansamblul ”Copiii Mociului” din Mociu, coordonatori Iulia Bucur, Marius Vadan. 

 

Prezinta: Maria Golban  

Acompaniaza: Orchestra Ansamblului Martisorul, dirijor: Dorel Rohian. 

Comentarii Facebook