Ce a fost în stare un clujean să facă pentru a-i păcăli pe polițiști, după ce a fugit de la locul unui accident


Un bărbat a fost prins, ieri, de polițiștii clujeni, acesta fiind cercetat pentru uz de fals şi fals în declaraţii date în urma unui accident de circulaţie soldat cu pagube materiale.

La data de 20 aprilie a.c., ora 18:30, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda au identificat un bărbat, de 23 de ani, din Cluj-Napoca, care a fost implicat într-un accident de circulaţie soldat cu pagube materiale”, anunță reprezentanții IPJ Cluj.

Acesta este bănuit că ar fi a parasit locul impactului din Turda, fără să încheie constatare amiabilă cu celalalt conducator auto implicat şi nici nu s-a prezentat la Poliţia municipiului Turda pentru întocmirea actelor de constatare a coliziunii, în termenul legal de 24 ore.

Totodată, oamenii legii au aflat că tânărul s-a prezentat la Biroul Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca pentru a obţine autorizaţie de reparaţie, invocând că a fost acroşat în Cluj-Napoca de un vehicul care a părăsit locul accidentului fără a putea identifica conducătorul auto.

În momentul depictării, autoturismul bărbatului de 23 de ani nu mai prezenta avarii, acesta a folosit autorizaţia de reparaţie pentru a-şi reface autoturismul într-un atelier din Cluj-Napoca.

Polițiștii efectuează cercetări pentru documentarea întrregii activităţi infracţionale a tânărului, sub aspectul savârşirii infracţiunilor de fals în declaraţii şi uz de fals, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Comentarii Facebook