Miercuri 17 Aprilie

Calin Stoia, intr-o interceptare: Eu nu ma bat pe burta cu Emil Boc! Vezi o INTERCEPTARE omisa de DNA Cluj

 

Procurorii DNA Cluj l-au trimis in judecata pe Calin Stoia, dar au omis din rechizitoriu o parte importanta din interceptarea care il incrimineaza pe omul de afaceri din Cluj. Stoia sustine ca nu se batea pe burta cu Emil Boc.

 

Calin Stoia: Ma frate, iti spun sincer si sa nu ma intelegi gresit, dar suma e prea mica ca sa pot sa declansez o chestie de genul asta, ba, haide, dati-le la aia un milion de euro. Intelegi? Adica eu am niste mecanisme prin care pot sa declansez o operatiune de genul asta, dar toate astea au niste costuri.
Ion Bujorel Bold: Pai normal ca oamenii...
C.S.: Pai nu, nu, da daca oamenii aia is oameni seriosi, daca spun ba ajutati-ma si pe mine sa ia ala un milion nu stiu ce si ala zice mai eu... pentru o suta de mii nu ma dau jos din pat. Intelegi?
I.B.B.: Da, da, atunci da, prima transa e de 500 mii, urmatoarea e de 500, intelegi?
S.C.: Inteleg, de asta incerc sa-ti spun, ca sa ajungi acolo in preajma lu number one trebuie sa ajungi prin niste oameni care au si ei anumite valori, intelegi? Si asta vine si spune, ce-mi iese mie la afacerea asta? O suta de mii? Sau 50 de mii cum zici tu? Pai pentru 50 de mii nu ma dau jos din pat frate.
B.I.B..: Da.


S.C.: Cam asa functioneaza asta. Adica afacerea trebuie sa fie suficient de interesanta ca sa-i... Eu personal ma stiu cu Boc de pe vremea cand era primar, dar nu ne-am batut pe burta niciodata sa ma duc la el sa-i spun, ma Emile, ajuta si tu pe prietenul meu.
B.I.B..: Dar normal, e normal, nu pai nu e. Deci nu e pe ochi frumosi, dar e diferite costuri, stii?

S.C.: Am inteles. Dar sunt niste costuri, asta incerc eu sa-ti explic tie, ca-s niste sume care, la care baietii care-i stiu eu, care pot sa influenteze chestia atra nu se descurajeaza.
I.B.B.: Da, asta e.
S.C.: Eu o sa pun o intrebare. Ca sa nu, asa de dragul tau, da eu cunosc fenomenul foarte bine.
I.B.B.: Pai da, bine, pune o intrebare si zi, mai frate, care ar fi costul, stii?
S.C.: Cum?
I.B.B.: Pune-i o intrebare si zi bai care ar fi costul. Ca sa stim.
S.C.: Iti spun acuma, 10% e intotdeauna. Asta-i costul.
I.B.B.: Da, deci un 10% asta e, dar no, stiu eu, nu e o problema, dar o problema e ca ....
S.C.: Hai sa discutam, ne vedem la ELIT, oricum pana atunci nu pot sa fac nimic. Discutam fata in fata si e mai simplu. Bine?..."

 

Calin Stoia a fost trimis in judecata de DNA Cluj dub acuzatia de trafic de influenta. Citeste AICI detalii.

Comentarii Facebook