Seful de la Protectia Consumatorilor Cluj: Noi castigam 800 de lei pe luna si alti inspectori de 4-5 ori mai mult


Seful Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor (CJPC) Cluj, Mircea Radu, a declarat in emisiunea Stiri de Cluj LIVE ca sunt inspectori de la alte institutii care castiga de 4-5 ori mai mult si nu fac nimic.

"Salariile sunt extrem de mici si poate ca aici este probleme ca celelalte institutii toate au salariile marile. Un inspector castiga pana la 800 - 900 de lei. Toti au familii, copii, rate la banca. Sunt si alte institutii de control: ITM, DSP, DSVSA si multe altele care au salariile modificate.

Eu as privi actul de control unitar. Ce sa caute atatea institutii pe aceeasi speta, pentru ce sa fie. Discutam de trei institutii de control care merg pe aceeasi speta. Trebuie creata o forta de control, cu statul clar. Cand mergem in echipa de control, colegii mei, cu alti colegi de la alte institutii cu salarii de 4-5 ori mai mari. E o jena cand vezi ca stau linistiti. Sau privim unitar sau nu", a declarat Mircea Radu.

 

Billa Romania, despre produsele expirate si reetichetate de la Cluj: Nu sunt un pericol pentru clientii nostri VIDEO

Marfa expirata, repusa in circuitul hipermarketurilor Billa, Cora si Real. Vezi ce spune seful OPC Cluj

Altex nu are cele mai mici preturi din Romania. E un slogan mincinos si magazinul din Cluj a fost amendat cu 30.000 de lei

Comentarii Facebook