Bătrână salvată de la moarte de polițiștii clujeni, după ce s-a rătăcit în pădure. Era la pământ, tremurând de frig VIDEO



O bătrână de 75 de ani, din Cășeiu, a fost salvată de la moarte de poilițiștii clujeni, după ce s-a rătăcit în pădure.

Aceasta a plecat de dimineață în pădure la cules de ciuperci, iar o vecină a început să se îngrijoreze când aceasta nu s-a mai întors după multe ore, așa că a decis să o anunțe pe fiica femeii, care a sunat la numărul de urgență.

Politistii din Dej si Caseiu au mers in scurt timp la fata locului si au inceput cautarile prin padure. Operatiunea a fost ingreunata de vremea extrem de capricioasa si ploaia toarentiala care a inceput intre timp si care facea terenul extrem de alunecos. Totusi, oamenii legii nu s-au lasat si au continuat sa o caute pe femeie, reusind sa o gaseasca in cele din urma, dupa lasarea intunericului, scrie dejeanul.ro.

Femeia era căzută la pământ și tremura de frig. Oamenii legii au sunat la SMURD, iar un echipaj special a transportat-o de urgență la Spitalul Municipal Dej, unde i s-au acordat îngrijirile medicale necesare.

Clujeanca le-a povestit politistilor ca in apropierea padurii a dat peste o turam de oi si s-a speriat de cainii de la stana, motiv pentru care s-a abatut de la drum. Aceasta a alunecat si nu a mai reusit sa se ridice, deoarece are probleme de sanatate.

Medicii spun ca daca batrana nu era gasita la timp, pana dimineata ar fi putut muri din cauza temperaturilor scazute si a ploii puternice.



Comentarii Facebook