Bătăușii tânărului de 18 ani, duși la mandat cu cătușe. Ar trebui arestați pe 30 de zile? - VIDEO

 

Cei doi tineri de 17 ani care și-au bătut duminică, 28 august, cu bestialitate un prieten au fost duși la Judecătoria Cluj-Napoca, cu propunere de arestare pe 30 de zile. 

 

Cristian Sabo și Lucian Varadi, ambii de 17 ani, sunt acuzași de lovituri sau alte violențe, dar ar putea fi învinuiți și de furt. Alexandru, victima celor doi, a reclamat că i-au furat banii, telefonul și ochelarii.

 

Victima s-a prezentat la Secția 2 Poliție abia luni, 29 august, în jurul orei 18.20. ”A fost dus la UPU Cluj pentru a fi constatate leziunile. I-au fost acordate între 7 și 8 zile de îngrijiri medicale, astfel că fapta se încadrează la lovituri sau alte violențe. În jurul orei 20.30, cei doi agresori au fost luați de acasă și aduși la Secția 2 Poliție. Ei au fost reținuți pentru 24 de ore”, au precizat sursele Știri de Cluj. 

 

Din primele cercetări nu rezultă că victima s-ar fi drogat. Agresorii s-ar fi folosit de această scuză pentru a-și justifica actele de violență. ”Bătaia a pornit de la o divergență. Unul dintre agresori se cunoștea cu victima. S-au înjurat, iar apoi cei doi l-au bătut măr. Așa cum se vede și pe imaginile video, cei doi au folosit forță disproporționată pentru situația dată”, a mai spus sursa citată.

 

Bătaia a pornit de la o fată. ”M-au bătut din cauza unei fete. Îi cunosc pe agresori. Au fost prietenii mei până acum. Nu am mai avut probleme cu ei. A început cearta de la o fostă prietenă. Am fost beți toți și nu am mai știut de noi. Ne-am luat la harță și așa a început scandalul”, a spus Alexandru. Vezi AICI toată mărturia VIDEO.

 

Procurorii clujeni au fost de acord să îi ducă în fața judecătorului pe cei doi agresori, cu propunerea de arestare pe 30 de zile. 

 

Imactul public al faptelor celor doi a fost extrem de puternic, mai ales că ei au filmat toată scena și au postat imaginile pe Facebook. Zeci de mii de oameni s-au șocat când au văzut barbaria cu care Cristian Sabo și Lucian Varadi l-au lovit pe Alexandru.

 

Vezi AICI imaginile.

Comentarii Facebook