Tânărul bătut cu BESTIALITATE în Mărăști a RUPT TĂCEREA. Ce a povestit - VIDEO

 

Alex, tânărul de 18 ani bătut cu bestialitate în Mărăști, în cursul zilei de duminică, 28 august, a povestit tot ce s-a întâmplat.

 

M-au bătut din cauza unei fete. Îi cunosc pe agresori. Au fost prietenii mei până acum. Nu am mai avut probleme cu ei. A început cearta de la o fostă prietenă. Am fost beți toți și nu am mai știut de noi. Ne-am luat la harță și așa a început scandalul.

 

Agresorii mi-au scris apoi pe Facebook că le pare rău, că nu se va mai întâmpla și să redevenim prieteni. Le-am spus că nu se va mai întâmpla.

 

După bătaie m-am dus cu greu acasă. La 20.30 am ajuns acasă și m-a întrebat bunica ce am pățit, dar nu i-am putut spune. 

 

Nu m-am dus la spital atunci pentru că îmi era frică de fratele lui mama”, a spus tânărul.

 

Agresorii i-au luat lui Alex telefoanele, banii și ochelarii, iar apoi l-au abandonat la locul agresiunii. ”Merită să fie trași la răspundere și să nu se mai întâmple niciodată”, a spus Alex, băiatul bătut.

 

Să i se dea telefonul înapoi, să i se facă ochelarii pentru că el fără ochelari nu vede. 

 

Eu am rămas cu fixul acela că i-au sărit pe cap cu picioarele. Asta mi-a rămas întipărit în cap. Eu am aflat despre tot ce s-a întâmplat de pe Facebook. Am primit de la o cunoștință de-a mea imaginile și m-am șocat”, a spus mama tânărului.

 

 

Comentarii Facebook