Atacul cu săbii de la Midi este cercetat cu întârziere. Unul dintre agresori a folosit SABIA și la un club din Baia Mare

 

Polițiștii s-au mișcat cu întârziere în cazul atacului cu săbii din noaptea de vineri spre sămbătă, de la clubul Midi. Parchetul a fost sesizat abia luni dimineața.

 

Ancheta a stabilit că unul dintre agresori, Angelo Paul Rughiniș (foto), din Baia Mare, a mai comis o faptă similară, tot cu o sabie, dar într-un club din Baia Mare. Complicele acestuia a fost Samuel Cionca, din Cluj Napoca.

 

Ambii au fost scoși din clubul Midi de oamenii de la VIP Guard, după ce s-au certat cu alți tineri de la o masă alăturată. În fața clubului, cei doi tineri au trecut la amenințări, s-au dus la mașină de unde au venit cu o sabie pe care au și folosit-o. Doi agenți de securitate au fost răniți, iar unul dintre ei mai grav.

 

De la ce a pornit scandalul din Midi. Un grup de tineri din Satu Mare s-a ”răzbunat” cu săbiile pe agenții de pază 

 

Oamenii de ordine, Vasile și Sebastian Albu, s-au dus luni dimineața la IML Cluj, de unde au obținut certificate medico legale care atestă agresiunile suferite. ”Unul dintre ei prezintă două plăgi prin înțepătură. Pacientul nu a dorit să rămână internat”, au spus surse de la UPU Cluj.

 

Cei doi agresori sunt cercetați în stare de libertate, cu toate că fapta lor este gravă. Cazul a fost preluat de ofițerii de la judiciar, dar șefa Poliției Cluj-Napoca a dispus luni dimineața să fie retrimis la polițiștii de la Secția 4, care au intervenit inițial la caz și s-au făcut că nu văd gravitatea incidentului.

 

Procurorul Theodor Pavelescu de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj a confirmat faptul că, abia în cursul zilei de luni, polițiștii de la Secția 4 din Cluj-Napoca au cerut număr unic pentru dosarul penal. ”Nu avem încă un material pentru acest dosar. Există o cerere de acordare a unui număr unic și vom vedea ce s-a întâmplat acolo. Vom analiza și dacă polițiștii au acționat cu mare întârziere”, a spus procurorul.

Comentarii Facebook