Vești bune pentru bicicliștii din Cluj! Mai multe autobuze și troleibuze au fost dotate cu suporturi pentru biciclete


Autobuzele care deservesc liniile 35, 43, 43B, 43P, 46, 46B, 46L, 40, 21, au fost echipate cu suporturi pentru biciclete.

Astfel, cei care doresc să utilizeze bicicleta în oraș pot folosi mijloacele de transport CTP pentru a ajunge la destinația dorită, începând de azi, 1 mai. Această măsură este în special folositoare pentru care locuiesc sau vor să se deplaseze în zonele cu pantă din Cluj-Napoca precum Calea Turzii, strada Bună Ziua sau strada Frunzișului.

Mai mult, măsura oferă și o conectivitate mai facilă între cartierele municipiului: Mănăștur, Zorilor, Grigorescu, Mărăști și Gheorgheni sau înspre drumurile spre zonele de agrement precum pădurea Făget sau Baza Sportivă „La Terenuri”.

Vehiculele dotate cu suporturi de biciclete vor fi desemnate cu un simbol în orarele liniilor valabile pe site-ul ctpcj.ro, în aplicația Tranzy și inclusiv pe panourile din stații.

,,Șoferii CTP - Compania de Transport Public Cluj-Napoca au fost instruiți și au obligația de a vă oferi asistență la amplasarea și asigurarea bicicletelor pe suporți.", a explicat primarul municipiului Cluj-Napoca

Comentarii Facebook