Alonso de Cluj, care l-a IMITAT pe Nelson Mondialu, și a ZBURAT cu 250 km/h pe autostradă, nu a ÎNCĂLCAT nicio lege în România

 

Șmecherul care s-a filmat conducând cu 250 de km/h pe Autostrada Transilvania nu a încălcat nicio lege din România.

 

Pe numele lui, Alexandru Samfira locuiește în Germania, iar polițiștii l-au identificat, dar nu au ce să îi facă pentru că filmarea nu a fost înregistrată în România.

 

Alexandru este originar din Cluj-Napoca, dar trăiește de 2 ani în Germania, unde şi lucrează ca om de ordine.

 

Un șmecheraș l-a imitat pe Nelson Mondialu și a gonit cu 200 de km/h pe Autostrada Transilvania: Unde-s gaborii... - VIDEO

 

Acum vreau să demostrez că eu sunt Fernando Alonso. Acum vreau să vă arăt cum mă duc eu pe Autostrada asta de Transilvania sau ce p... mea o fi. Instructorul (auto) a zis că oricum nu o să iau eu carnetul de conducere, dar cu nişte şpagă a mers treaba... Acum eu o să le demonstrez că eu sunt Fernando Alonso. Am fost cu 200 km/h, dar acum dau 250 km/h. Hai fraiere, Nelson, să vezi merge? Să vezi cum e să fii un Fernando Alonso. E ca la Fast and Furious”, a spus Alexandru Samfira, pe înregistrarea postată pe YouTube.

 

În imagini apar pâlcuri de păduri, iar cele două sensuri ale autostrăzii sunt separate de zone verzi. Polițiștii susțin că astfel de elemente lipsesc de pe Autostrada Transilvania. ”Se văd copaci, iar dacă te uiţi cu atenţie între sensurile de circulaţie există o zonă verde. Pe cei 54 de kilometri ai autostrăzii Transilvania nu există nici copaci şi nici zone verzi între sensurile de mers. Este clar că imaginile au fost înregistrate în altă parte şi au fost prezentate ca şi când ar fi fost făcute pe Autostrada A3”, susțin polițiștii clujeni, care au demarat o anchetă.

 

Alexandru Samfira a fost elev la Colegiul Tehnic Anghel Saligny din Cluj-Napoca. ”Ţi se pare că sunt genul de persoană care să aibă planuri? Ştii ce sunt eu? Eu sunt un câine care aleargă după maşini. Nici n-aş şti ce să fac dacă aş prinde una”, a scris tânărul pe Facebook.

 

Aici, el a mai purtat un dialog cu Raulika Deak, pe numele lui real Raul Răzvan Deac, cel care l-a filmat conducând pe autostradă:

 

Raulika Deac: No lasă acuma ... mai fă unu şi cu 300 la oră ... să vadă cine poate, poate, cine nu moare de foame.

Alexandru Samfira, alias Jokheru Allex: Las că îmi fac, doar să îmi finanţeze "tăticul" noua maşină de la anu.

R.D.: ...

A.S.: Doar sunt micuţul Alonso

R.D.: Filmează-te şi cu banii ... ca să fii micul Nelson ...

A.S.: Ăsta va fi titlul. Las că vezi.

R.D.: Vezi numai să nu te sune ăstia de la Fast and furious să joci în film cu ei ...

A.S.: Încă îmi caut impresari ... să vorbesc cu ei despre capital ...

 

Alexandru Samfira a declarat și că și-a luat permisul pe șpagă. Vezi AICI filmarea.

Comentarii Facebook