Un taximetrist s-a rasturnat de cateva ori, azi-noapte in Piata Pacii, dupa ce a fost lovit in plin de soferul unui Logan - VIDEO si FOTO

Un taximetrist de la Diesel a fost lovit in plin azi-noapte de soferul unui Logan, in Piata Pacii, si s-a rasturnat de cateva ori, doborand in calea s-a un semafor. Taximetristul a fost scos cu greu din masina "sifonata" si dus la spital.

Accidentul s-a produs cu putine minute dupa miezul noptii. Soferul unui taximetru de la firma Diesel circula gol in Piata Lucian Blaga (n.r. fosta Piata Pacii) si se ducea la o comanda. La un moment dat, a fost lovit in plin de soferul unui Logan, care venea de pe strada George Sincai si care nu a oprit la vederea indicatorului stop.

Martorii povestesc ca impactul a fost deosebit de violent. "Ambele masini aveau ceva viteza. Nu era mai nimeni pe strada asa ca s-au gandit ca pot apasa mai tare pedala de acceleratie. Fetele care se gaseau in Logan nu au acordat prioritate si l-au lovit in plin pe taximetrist. Masina lui a sarit prin aer, s-a rasturnat de doua ori si a doborat si semaforul. L-am scos, era plin de sange, si l-au dus la spital", a povestit pentru Stiri de Cluj.ro, Emil Pop, martor la accident.

Politia si trei ambulante au sosit de urgenta la fata locului, traficul pe strada Napoca a fost blocat timp de aproape o ora. Reprezentantii Biroului Politiei Rutiere Cluj-Napoca au declarat pentru Stiri de Cluj.ro ca semafoarele erau stinse in intersectie si soferul de pe Logan nu a oprit la semnul stop, la iesire de pe strada George Sincai, astfel ca vina accidentului ii apartine in totalitate.

 

Soferul de pe taximetru a fost dus la spital in stare grava si a primit ingrijiri medicale. Conducatorul auto de pe Logan si pasagera din autoturism au fost "vazuti" de medici la locul accidentului, deoarece nu au suferit rani grave.

Comentarii Facebook