Accident lângă Iulius Mall! Toți susțin că aveau verde la semafor

 

Cei implicați într-un accident de circulație petrecut lângă Iulius Mall Cluj, duminică, 21 august, au nevoie de ajutorul martorilor.

 

Duminica 21.08.2016, in intervalul 12:25-12:35 in fata la Iulius Mall a avut loc un accident in care au fost implicati un autovehicul si un biciclist. 

 

Autovehiculul venea dinspre FSEGA si a virat la stanga pentru a intra la Iulius Mall cand, din sens opus, a venit biciclistul si a intrat in partea laterala dreapta. 

 

Atat domnul de pe bicicleta cat si soferul autovehiculului sustin ca au avut culoarea verde la semafor. Nici camerele de la Iulius si nici cea din sesnul giratoriu care apartine politiei nu au reusit sa surprinda imagini din momentul incidentului astfel ca pentru clarificarea incidentului este necesara declaratia unor martori care au fost in acel moment acolo si pot spune exact cum s-a intamplat”, ne-a relatat Diana Pop.

 

Cei care au fost martori la acest accident ne pot scrie pe adresa office@stiridecluj.com.

 

Foto: Arhivă

 

 

--------------------

 

------------------------------------------

 

UPDATE

 

Potrivit polițiștilor, biciclistul ar fi trecut pe culoarea roșie a semaforului.

 

Un bărbat de 77 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea bicicleta pe strada Alexandru Vaida Voevod, dinspre strada Unirii, ar fi pătruns în intersecţia cu aleea de acces spre centrul comercial pe culoarea roșie a semaforului electric. Astfel a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, de 27 de ani, din Cluj-Napoca, care s-ar fi pus în mişcare de pe sensul opus la culoarea verde a semaforului electric”, informează IPJ Cluj.

 

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a biciclistului. 

 

Oamenii legii continuă cercetările pentru stabilirea circumstanțelor exacte în care s-a produs coliziunea. 

Comentarii Facebook