Victor Ponta: "Romania are nevoie de guvernatori care sa nu uite ce au promis" VIDEO


Premierul desemnat Victor Ponta a declarat, sambata, la evenimentul lansarii candidatilor USL Bistrita-Nasaud, ca a stabilit schema Guvernului in cursul diminetii, impreuna cu Crin Antonescu, pe drum spre Brasov.

 

"Astazi (sambata - n.r.), de dimineata, pe drumul spre Brasov, cu Crin Antonescu, am stabilit schema Guvernului si chiar si o mare parte dintre oamenii care vor conduce ministerele. Nu avem nevoie nici de negocieri, nici de targuieli, nici de cine stie ce proportii intre PSD-PNL-PC. Am facut aceasta lista cu un singur gand: in urmatoarele sase luni, Guvernul USL este obligat sa fie cel mai competent Guvern pe care l-a avut Romania si, mai mult decat orice, cel mai cinstit Guvern pe care l-a avut Romania", a declarat Victor Ponta.

 

Ponta a precizat ca Guvernul pe care il va propune va fi "cel mai cinstit" pe care Romania l-a avut. "Cred ca Romania are nevoie de guvernatori care nu uita ceea ce au promis si care nu uita cine le-a stat alaturi la greu si nu la bine, pentru ca la bine o sa fie foarte multi", a spus Ponta.

Ponta s-a adresat persoanelor adunate in Sala Polivalenta din Bistrita, liberali, social-democrati si conservatori, spunand ca Guvernul Ungureanu a cazut fiindca parlamentarii celor trei partide au fost uniti si nu s-au lasat cumparati.


"De ce a picat Guvernul PDL? Nu s-a lasat niciunul cumparat, nu a tradat niciunul, nu s-a gandit niciunul ca poate e mai bine pentru PSD sau pentru PNL si PC, pentru Ponta si Antonescu. Exista o singura explicatie pentru victoria noastra de ieri (vineri - n.r.) si pentru victoria dumneavoastra la locale si parlamentare: sa fiti uniti si sa le aratati oamenilor ca, pentru ei, treceti peste tot ce inseamna interes, orgoliu sau ambitia dumneavoastra", a declarat Ponta.

 

 

Comentarii Facebook