Ponta: "Minuni nu se pot face. Nu o sa putem sa dublam toate pensiile si salariile in sase luni" VIDEO

 

Premierul desemnat, Victor Ponta, a declarat sambata la Sala Polivalenta din Bistrita ca din 7 mai "putem sa ne cerem iertare oamenilor amarati din aceasta tara".

"Minuni nu se pot face. Situatia tarii si situatia Europei este foarte dificila. Nu o sa putem sa dublam toate pensiile si salariile in sase luni, nu o sa putem sa facem mii de kilometri de autostrada in sase luni, nu o sa putem sa reparam toate spitalele si toate scolile in sase luni. Nu se poate acest lucru si nici nu o sa-l promitem, pentru ca nu vreau sa mai facem promisiuni pe care nu le putem tine. Lumea s-a saturat de minciuni si caderea de ieri (vineri - n.r) a guvernului este rezultatul direct a mult prea multor promisiuni si minciuni de care oamenii s-au saturat", a declarat Ponta.

Insa,  a facut si o lista a lucrurilor care pot fi realizate incepand cu data de 7 mai, zi in care "Incepand cu 7 mai, din ziua in care sper la Parlamentul Romaniei sa investeasca in noul guvern cu increderea sa. Putem din prima zi sa respectam legile acestei tari. Putem din prima zi sa ne cerem noi iertare, desi nu noi am gresit, fata de cei mai amarati oameni din aceasta tara: pensionarii carora statul le-a furat bani. Putem din prima zi sa spune primarilor buni, competenti, cum este Ovidiu Cretu ca nu trebuie sa stea doi ani ca sa-i aprobe ministrul dezvoltarii regionale utilizarea unor fonduri europene pentru binele comunitatii. Asta se poate face din prima zi", a agaugat Victor Ponta.

Comentarii Facebook