Trasarea benzilor din fața Teatrului Național Cluj poate duce ușor la accidente. VEZI explicațiile unui clujean

 

Benzile de circulație din Piața Avram Iancu au fost retrasate, problema fiind la intersecția cu Calea Dorobanților, unde șoferii care taie benzile sunt un pericol. 

 

Doresc sa va atrag atentia asupra unui potential mare pericol de circulatie in piata Avram Iancu.

 

Cu putin timp in urma s-au trasat benzile de circulatie in intersectia semaforizata prin care se poate trece din fata teatrului (de langa piata Avram Iancu) pe Calea Dorobantilor. Benzile au fost trasate in asa fel incat ele se muta cu doua benzi (cu doua spatii) la stanga atunci cand se trece din fata teatrului pe Calea Dorobantilor. Acesta este un lucru cam neobisnuit (ca benzile sa se mute atat de mult intr-o intersectie spre stanga sau dreapta) si prezinta un mare pericol pentru ca multi soferi nu respecta benzile de circulatie, ci conduc in linie dreapta, trecand peste benzile recent trasate. Astfel cei care respecta benzile de circulatie pot fi loviti lateral de cei care zboara prin intersectie trecand peste benzi in linie dreapta. In mod concret ieri am fost foarte aproape de a fi lovit lateral de o alta masina care nu a respectat directia benzilor noi trasate.

 

Mentionez ca dupa parerea mea solutia nu este sa puneti acolo agenti de circulatie care sa supravegheze respectarea benzilor, pentru ca ei nu pot sta acolo 24 de ore in fiecare zi. Solutia corecta ar fi ca acele benzi sa nu ia o cotitura atat de brusca in intersectie ci sa fie mai ”drepte”. Atasez imagine explicativa”, a explicat un șofer.

Comentarii Facebook