Clujeanul care i-a ”zidit” vecinei geamurile o amenință cu plângeri penale

 

Clujeanul care i-a ridicat vecinei sale două panouri uriașe în fața geamurilor amenință și el cu plângeri penale. 

Directia de control urbanism al politiei locale sesizeaza in 2007 pe str. Dragalina 95 lucrari ilegale in zona de monumente istorice facute imobilului de catre renumitul Lajos Gabor. Deoarece aceste lucrari trebuiau sanctionate prin intocmirea unui dosar penal, amintita directie din cadrul primariei "UITA" sa faca acest lucru drept pentru care astazi eu ma aflu in situatia de a nu-mi putea valorifica terenul proprietate aflat pe Dragalina 97a”, a scris Mihai Chiorean, proprietarul terenului de pe strada General Dragalina și cel care a ridicat panourile în cauză.

 

In situatia in care va considerati indreptatit in vreun fel, va recomandam sa va adresati acelor institutii care va pot oferi un raspuns si o solutie la problema dvs, si care, fara indoiala vor verifica in conformitate cu legea toate problemele pe care le veti sesiza”, i-au răspuns reprezentanții Primăriei.

 

Nemulțumirea clujeanului vine după ce municipalitatea a anunțat că bărbatului i-a fost făcut o plângere penală pentru cele două panouri din lemn. 

 

Clujeancă ”ZIDITĂ” în casă cu panouri uriașe de lemn de vecini. Ea acuză că este terorizată pentru a vinde mai ieftin - FOTO și VIDEO