Scandal fără PRECEDENT la Consiliul Judeţean Cluj. REVOLTA primarilor față de drumurile județene - VIDEO

 

Mai mulți primari au ridicat tonul și chiar s-au certat cu șefii Consiliului Județean Cluj, nemulțumiți de faptul că drumurile nu le sunt reparate.

 

Cei mai nemulțumiți au fost primarii din Chinteni, Aiton, Tritenii de Jos şi Apahida.

 

Mă dați afară din ședință? Nu sunteți patroni aici. Lăsați-mă să vorbesc, domnule vicepreședinte pentru că ați fost la Triteni și nu ați văzut gropile. Problema numărul unu este drumul județean, să faceți asfalt pe el. Să vă amintiți că există comuna Tritenii de Jos. Problema numărul doi este ADI -ul ... Vă rog să mă ascultați, pentru că data viitoare mă duc direct la București. Reprezint 5.000 de suflete și mă dați afară. 

 

Numărul doi este ADI Metropolitan (Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Eco-Metropolitan Cluj are drept Scop Implementarea si Dezvoltarea Sistemului Management Integrat Deseuri Cluj). Mi-ați creat niște sume acolo că nu suntem în stare să le plătim. Plătesc anual pentru colectarea gunoaielor 170.000 și dvs îmi cereți 320.000 de lei. Cu acești bani sunt în stare să constitui un serviciu de colectare a deșeurilor al comunei Tritenii de Jos care să funcționeze. 

 

Domnul președinte interimar vă rog să îmi spuneți dacă ne cuprindeți la investiția pe drumuri județene. Vreau un răspuns”, a spus primarul Sașa Valer.

 

Veți primi un răspuns în 30 de zile pe legea 544/2001, privind liberul acces la informații, i s-a răspuns primarului. 

 

Scandalul a avut loc în cadrul ședinței Consiliului Județean, după ce a fost prezentat planul pe următorii cinci ani de asfaltare a drumurilor județene. 

 

Primarii au fost furioși pentru că s-a supus la vot Master Planul de Transport al județului, fără ca ei să fie consultați.

 

Clujul are un Master Plan de Transport. 1.000 km de drumuri asfaltați până în 2020. PSD ACUZĂ

Comentarii Facebook