Ioan Rus a povestit cum a pierdut primaria Clujului in 2004 si de ce a castigat Emil Boc! - VIDEO


Ioan Rus a povestit la intalnirea pe care a avut-o cu tinerii din Uniunea Social Liberala (PSD-PNL-PC) cum a pierdut Primaria Cluj Napoca in 2004. Atunci a fost invins de Emil Boc.

"In 2004 am plecat de la Bucuresti si am discutat cu cei doi de la UBB, cu Puscas si cu Dancu, si le-am spus ca vin sa castig primaria Clujului. Dancu mi-a spus ca nu am sanse inca, pentru ca orasul inca nu este pregatit pentru mine", si-a inceput Rus povestea.

Fostul ministru de Interne a dat ca exemplu cateva dintre proiectele pe care le-a dus la indeplinire in perioada 2000 - 2004, cat a fost ministru, lucruri care ii dadeau incredere si l-au facut sa creada ca va castiga lupta cu Gheorghe Funar si "tanarul Emil Boc".

"Am pus pe picioare Aeroportul International, primul parc Tetarom pe Taietura Turcului, autostrada Transilvania. Am facut facut scoala de politie si multe alte initiative care functioneaza si acum si sunt investitii viabile care si-au dovedit utilitatea. Din toate aceste motive am crezut ca pot castiga", a mai relatat Ioan Rus.

"Ma duc in Cluj si creez un nou model de comunitate locala. Dar mi-a zis Dancu: 'Vezi ca pierzi alegerile!' Du-te ma cu sociologia ta, i-am raspuns. Zice: 'Vezi ca pierzi alegerile. Clujul este pregatit sa il dea afara pe Funar, dar nu e pregatit sa te accepte!'. Pana la urma au avut dreptate sociologii", a mai spus Ioan Rus.

Fostul ministru de interne a mai dezvaluit si cum a castigat Emil Boc alagerile din 2004. "Am avut un program extraordinar. Boc nu a avut niciun program: s-a urcat intr-o bascula si a aruncat cateva lopeti de nipis si a castigat. Cu coasa a dat dupa ce a fost prin ministru, ala e alt nivel", a incheiat Ioan Rus.

Fostul lider al PSD a participat alaturi de Andrei Marga si Vasile Dancu la o intalnire informala cu tinerii din USL. Cei trei au tinut cate un discurs si dupa aceea au raspuns intrebarilor.


Citeste si...

Ioan Rus: Castigarea Clujului este la fel de importanta ca si castigarea presedintiei Romaniei! - VIDEO

Ioan Rus: Geoana a fost un esec! Acum il sustinem pe Ponta si speram sa nu fie alt esec - VIDEO

Comentarii Facebook