Final de alegeri cu scandal la Cluj! S-a lăsat și cu bătaie FOTO-VIDEO


Alegerile prezidențiale s-au lăsat cu scandal la Cluj, iar la protestul celor de la ACL s-au alăturat și cei de la PMP și susținătorii Monicăi Macovei.

Momentul culminant al scandalului a fost când fostul membru PSD Gaston Bienvenu a venit la protest și a sărit la bătaie cu purtătorul de cuvânt PSD Cluj, Horia Nasra.

Acesta a încercat să îl lovească de mai multe ori cu pumnii și cu picioarele.

Gaston a fost instigat de cei de la ACL și o să fac plângere la poliție”, a spus purtătorul de cuvânt al PSD Cluj, Horia Nasra.

Jandarmii au oprit încăierarea și l-au urcat pe Bienvenu în dubă.

 

Potrivit unor surse PSD, Gaston Bienvenu ar fi fost instigat de Mihai Seplecan și Alin Tise. Aceșeași surse spun că fostul PSD-ist este acum membru PNL Florești.

---------------------

 

PSD Cluj condamnă faptele și comportamentele colegilor din ACL din seara de 2 noiembrie, când aproximativ 50 de membrii și simpatizanți ai ACL, în frunte cu senatorul Alin Tișe au instigat la violență, rezultând agresarea președintelui organizației de tineret a PSD Cluj-Napoca, în fața Prefecturii Județului Cluj, de către un membru al PNL Cluj.

 

Condamnăm tipul acesta de acțiuni, solicităm demisia senatorului Alin Tișe și în același timp solicităm autorităților statului să ia masurile legale care se impun

 

Nu este normal ca în secolul XXI ca în confrutarea politică să existe violență”, a declarat președintele PSD Cluj, Remus Lăpușan..





Comentarii Facebook