Emil Boc, candidatul PNL la Primaria Cluj-Napoca: Noi avem nevoie de primar nu de candidat

 

Co-președintele PNL Cluj, Daniel Buda, a explicat clar că Emil Boc va fi candidatul liberalilor la Primăria Cluj-Napoca. 

 

PNL -ul îl susține pe Emil Boc. Este o chestiune foarte serioasă. Când discuți despre Primăria Clujului te duci și te uiți ce înseamnă Clujul de azi. Dacă vezi studiul Institutului de Politici Publice vei vedea că suntem primul oraș ca nivel de servicii, te duci la alte evaluări și municipiul Cluj-Napoca este cel mai primitor oraș din România, dacă nu din Europa. Legat de viața din Cluj și calitatea aerului suntem primul oraș din țară”, a spus Daniel Buda, joi seara la emisiunea Știri de Cluj LIVE.

 

Liderul PNL Cluj susține că Emil Boc este, de departe, cel mai bun candidat. ”Acum când suntem două partide într-o formă de coagulare. Trebuie să pui omul potrivit la locul potrivit. Dacă totul merge bine, de ce îmi trebuie să schimbi. Vorbim despre un fost prim-ministru care are și câteva mandate de primar. Ce partid își poate permite să ignore expertiza unei astfel de persoane.

 

Ce mai vorbesc unii și alții la București e alt lucru, pentru că suntem într-un partid democratic, dar eu nu pot să mă joc în primul rând cu cetățeanul clujean. Deciziile pleacă de aici, nu din altă parte”, a subliniat Daniel Buda. 

 

Întrebat dacă acest lucru înseamnă că viitorul candidat al PNL la Primăria Cluj-Napoca va fi ales pe plan local, fără interferențe de la București, Daniel Buda a spus clar: ”Există vreun dubiu? Când ai evaluări ale municpiului și ai un asemenea candidat, poți să spui că vrei altceva? Noi ca partid vrem candidat sau primar? E o chestiune care nu poate fi discutată prea mult. Eu vreau să cred că au fost discuții minore. Deciziile trebuie să fie responsabile, în ciuda declarațiilor făcute”.

 

Unele voci de la București, din PNL, au spus că Emil Boc nu ar fi cel mai bun candidat și că ar trebui să se retragă pentru că a susținut-o pe Elena Udrea, în alegerile prezidențiale. ”Noi trebuie să privim spre viitor. Emil Boc administrează acum fonduri europene în valoare de 150 de milioane de euro. Ca și om, dacă privești numai la trecut, nu evoluezi”, a comentat Daniel Buda (Vezi AICI declarația la minutul 37.20). 

Comentarii Facebook