Daniel Buda crede în necesitatea RELAXARII FISCALE, dacă PNL revine la guvernare

 

Co-președintele PNL Cluj, Daniel Buda, a declarat că o viitoare măsură, necesară dacă PNL revine la guvernare, este o relaxare fiscală. 

 

Este obligatoriu mai ales până când îți dezvolți o masă critică din punct de vedere fiscal să vii cu unele măsuri. Dacă omori firmele, acestea nu se dezvoltă. Noi, când eram la guvernare, știam că nu trebuie să omorâm firmele. Ar trebui o relaxare fiscală. Degeaba ai bani de la Europa, dacă îi ia statul cu două mâini.

 

Trebuie o scutire de impozit pe profitul reinvestit. În momentul în care nu scutești de impozit profitul reinvestit, nu ajuți firma să creeze locuri de muncă. Dacă îl scutesc de 10 lei, din taxe și impozite poate vor veni 15 lei. 

 

Pe de altă parte, trebuie să se pună accent pe sprijinirea tineretului să rămână în țară. Mi se cam rupe sufetul când mă duc dincolo și văd tineri români, care sunt la hoteluri, spală și mătură sau sunt la recepție. Mai am prieteni care lucrează în construcții în Londra, el fiind psihilog. Te cam doare sufletu. Trebuie să vedem ce e de făcut. Se practică furtul creierelor. Tu ca stat investești în tineri și vin alte țări și îi iau”, a precizat Daniel Buda, joi seara, la emisiunea Știri de Cluj LIVE.

 

Europarlamentarul este de părere că tinerii ar trebui să fie sprijiniți cu bani pentru a fonda firme și a genera profit. ”Așa îi vom împiedica să plece în străinătate și vor sta acasă, unde se pot realiza”, a mai spus Daniel Buda.

 

Emil Boc, candidatul PNL la Primaria Cluj-Napoca: Noi avem nevoie de primar nu de candidat

 

Comentarii Facebook