Emil Boc anunță sens unic pe strada Moților, plus o surpriză

 

Primarul Emil Boc anunță că s-a decis și va adopta propunerea de a institui sens unic pe strada Moților.

 

Edilul șef a spus că se va circula dinspre centru spre Mănăștur pe Moților, dar o bandă va fi dedicată numai transportului în comun. 

 

Ce facem cum Moților? Rămânem așa cum suntem acum, dar luăm câte o bandă de transport pentru autobuze sau introducem sensurile unice. Sensurile unice înseamnă să mergi înainte spre Mănăștur, dinspre centru, cu sens unic și ai doar benzile pentru transportul în comun, și sens unic dinspre Mănăștur spre Clinicilor, pentru intrarea în Piața Blaga. 

 

Se mai elimină parcajul ilegal de la intrare de pe Clinicilor. Acum o bandă de circulație este ocupată acolo de parcajul ilegal (n.red. rămân parcările delimitate de pe Clinicilor, dar nu se mai permite deloc parcajul ilegal). Trebuie eliminat tot, făcut ordine și acolo.

 

Întrebarea este: Toți ajung în Piața Lucian Blaga, într-o formă sau alta, dar care va fi capacitatea de absorbție a Pieții Blaga? Aceasta este cea mai delicată și complicată intersecție din Cluj și care se resimte ca și nod de aglomerație în tot centrul”, a declarat primarul Emil Boc la Realitatea FM.

 

Decizia finală nu a fost încă luată.

Comentarii Facebook