Dezbatere esuata intre candidatii Emil Boc si Marius Nicoara FOTO VIDEO

 

Cei doi candidati pentru functia de primar al Clujului au oferit un spectacol demn de politica damboviteana in seara de 7 iunie, la dezbaterea care ar fi trebuit sa aiba loc la Casa de Cultura a Studentilor.

De la orele 22:00 trebuia sa aiba loc o dezbatere intre Emil Boc, cel care a aruncat manusa, si candidatul USL, Marius Nicoara.

La orele 22:00, Emil Boc a venit insotit de staff-ul de campanie si a intrat in Sala Europa, care era aproape goala, unde a stat vreme de 2 minute, timp in care si-a facut cateva fotografii.

 

Candidatul USL a ajuns si intrat in Casa de Cultura a Studentilor, la ora 22:02, a urcat la etajul 3 unde se afla Sala Europa, si surpriza... a gasit sala goala. Vizibil nervos, Nicoara a declarat ca Emil Boc a plecat pe scara de incendiu ca sa nu dea ochii cu el, deoarece daca ar fi fost altfel, ar fi trebuit sa se intalneasca.

La 22:05, si Nicoara a parasit cladirea, acuzandu-l pe Boc ca nu a avut curajul unei confruntari publice.

Nicoara a refuzat sa mai astepte sfertul academic, timp in care Boc s-ar fi putut incoarce, motivand ca totul este "o mascarada" si "o tiganie".

Spectacolul oferit de cei doi a fost unul care nu se practica intr-o politica adevarata.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

Emil Boc anunta ca s-a prezentat la ora fixa la intalnire, ora 22.00, si a vazut ca nu era nimeni de fata si nicio televiziune care sa filmeze sau transmita evenimentul, astfel ca s-a prezentat la un alt post local unde a fost invitat. Este vorba despre o dezbatere de la Alpha TV, de la 10.30.

El sustine ca nu a plecat pe scara de incendiu, ci pe scara porincipala.

Pe de alta parte, s-ar pare ca Marius Nicoara a ajuns la 21.40 in parkingul Primariei si ar fi asteptat sa fie informat, daca pleaca Emil Boc, mai precizeaza staff -ul candidatului PDL Cluj.

 

 

Comentarii Facebook