Mircia Giurgiu a deratizat Primaria Cluj-Napoca de coruptie VIDEO

 

Candidatul independent la functia de primar al municipiului Cluj-Napoca a organizat azi o actiune soc prin care a vrut sa atraga atentia locuitorilor Cluj-Napoca despre coruptia existenta in Primaria Cluj-Napoca.

Acest fenomen al coruptiei a dus ca in urma cu sapte luni, primarului in functie, Sorin Apostu, sa fie arestat pentru luare de mita.

Giurgiu a vrut sa atraga atentia asupra coruptiei care s-a instaurat in Primaria Cluj-Napoca, unde o banala autorizatie de constructie nu se mai elibereaza decat daca cel in cauza este de acord sa dea spaga. "Oamenii suint plimbati de la Ana la Caiafa, ba ca le lipsesc nu stiu ce acte, ba ca functionarii nu au timp, pana cand pricep ca trebuie sa cotizeze ca problema lor sa fie rezolvata. Asa ceva nu este permis intr-un oras ca si CLuj Napoca. De aceea candidez pentru ca problemele oamenilor sa fie rezolvate. Degeaba Primaria este deschisa pentru toti, daca problemele celor care intra nu isi gasesc rezvolvare", a spus Mircia Giurgiu.
 
Candidatul independent, Mircia Giurgiu a mers pe strada Motilor, unde se afla cladirea Primariei Cluj-Napoca, si a stropit imobilul cu "solutie anticoruptie Mircia Giurgiu".

"Este un gest prin care vreau sa atrag atentia ca la Cluj nu este capitala coruptiei. Clujenii trebuie sa aiba incredere in mine si sa ma voteze. Oamenii trebuie sa isi recastige increderea in institutia Primariei. Azi am organizat o actiune de deratizare a coruptiei din Primaria Cluj-Napoca, in exterior, iar de saptamina viitoare, cand voi fi ales primar, ii asigur pe cetateni ca voi face acelasi lucru si din interior. Vom rezolva toate problemele oamenilor in modul cel mai legal", a spus Giurgiu.

 

 

Comentarii Facebook