Ce spune Emil Boc despre dezbaterea esuata cu Marius Nicoara FOTO


Staff -ul de campanie al lui Emil Boc a trimis un raspuns oficial in urma dezbaterii esuate cu Marius Nicoara.

"Cu privire la propunerea de a organiza in aceasta seara o dezbatere cu candidatii la functia de primar al Municipiului Cluj-Napoca, din nefericire esuata, Partidul Democrat Liberal Cluj arata urmatoarele:

1. Candidatul PDL Emil Boc, initiatorul acestei dezbateri, a fost prezent la ora propusa.
2. Niciun alt candidat nu era prezent si, de asemenea, nu se afla la fata locului nicio televiziune care sa transmita aceasta dezbatere. Niciun candidat nu a notificat, printr-un reprezentant, intentia de a participa.
3. Punctualitatea este esentiala in viata publica.
4. In aceste conditii, domnul Emil Boc a acceptat invitatia televiziunii Alpha TV de a participa la o emisiune de incheiere a campaniei.
5. Respingem afirmatiile potrivit carora candidatul PDL a evitat dezbaterea, idee demontata prin simplul fapt ca Emil Boc a fost INITIATORUL acestei dezbateri.
6. Consideram nepotrivit faptul ca, prin situatia creata, nu am avut posibilitatea de a oferi clujenilor o dezbatere din care sa reiasa clar cine are solutii reale si poate ocupa fotoliul de primar al Municipiului Cluj-Napoca", se arata in pozitia oficiala a staff -ului de campanie al lui Emil Boc.

Comunicatul a fost insotit si de o serie de fotografii realizate la locul propus pentru intalnirea electorala, prezenta candidatului PDL si absenta celorlalti candidati.

 

Dezbatere esuata intre candidatii Emil Boc si Marius Nicoara FOTO

Comentarii Facebook