Liviu Florian: Am avut o relatie amoroasa cu Nicoleta Dobrescu, fostul sef al Vamii Halmeu


Omul de afaceri clujean, Liviu Florian, arestat in cazul de trafic de influenta de la Vama Halmeu a recunoscut in fata Curtii de Apel Oradea ca a avut o "relatie nepotrivita, de barbat-femeie" cu Nicolata Dobrescu.

La Oradea s-a judecat recursul lui Liviu Florian impotriva deciziei Tribunalului Satu Mare de vineri, 3 februarie, de arestare pentru 29 de zile.

Potrivit Mediafax, Liviu Florian a declarat ca este nevinovat, dar ca a avut o legatura amoroasa cu Nicoleta Dobrescu, fostul sef al Vamii Halmeu, care i-a platit acestuia 130.000 de euro pentru a-i asigura functia.

"Eu o cunosc pe Nicoleta Dobrescu din toamna anului 2009, facea parte din anturajul fiicei mele. Singura mea culpa este ca am avut o relatie cu aceasta femeie, o relatie nepotrivita, de barbat-femeie, nimic altceva. Eu nu i-am solicitat niciodata vreun ban. Am fost si la restaurante, de nenumarate ori, se poate verifica, eu am achitat notele de plata. Vreau sa sublinez ca nu il cunsoc nici pe seful ANAF, nici pe seful Vamii, nici pe ministrul din acea vreme, nici un am vreo legatura cu vreun eventual conflict, asa cum se sugereaza in opinia publica. Nici macar nu stiu cum arata acei oameni", a declarat Florian.

 

Liviu Florian este acuzat ca a luat 130.000 de euro mita pentru a intermedia angajarea Nicoletei Dobrescu in functia de sef al Vamii Halmeu. Potrivit rechizitoriului intocmit de procutorii DNA, banii erau adunati pentru un partid politic, iar surse din randul anchetatorilor sustin ca este vorba despre PDL.

 

Comentarii Facebook