Csibi Barna nu e dorit la Abrud! Localnicii protesteaza la ora 12.00 in fata primariei


Csibi Barna, liderul Garzii Secuiesti, care l-a spanzurat pe Avram Iancu la Miercurea Ciuc, nu este dorit la Abrud. Motii au strans semnaturi si protesteaza in strada impotriva detasarii lui Csibi Barna.

Luni dimineata trebuia sa fie prima zi in care extremistul maghiar isi ia in primire noul post la noul loc de munca. Pana la ora 8.00, insa, nu si-a facut aparitia la Directia Finantelor Publice Abrud.

"Se pare el va merge la Directia de Finante Alba unde cred ca vor fi minti luminate care sa-l opreasca. Nu are ce cauta in Abrud si daca nu crede sa vina la ora 12.00 la statuia lui Avram Iancu. Va fi o manifestatie pentru ceea ce a facut el prin pangarirea lui Avram Iancu. Trebuia sa vada ce am simtit, prin noi curge sangele lui Avram Iancu si cand pangaresti un parinte nu poti reactiona altfel", a spus un localnic, citat de realitatea.net.

Localinicii din Abrud au anuntat un protest de la ora 12.00, in fata primariei.

"Este o problema de suflet a orasului nostru si a cetatenilor din orasul nostru. Sigur, cetatenii din orasul nostru, partea legislativa si executiva a orasului, nu putem sa declaram o persoana non-grata, nu avem partea legislativa, dar va pot garanta ca nimeni nu este de acord cu aceasta decizie nefericita, care a fost luata de presedintele ANAF", a declarat Tiberiu Ratiu, primarul orasului Abrud.

Csibi Barna a fost detasat la Abrud printr-un ordin al sefului ANAF.Sorin Blejnar.

In 14 martie, Csibi Barna a spanzurat o papusa care il simboliza pe Avram Iancu in centrul orasului Miercurea Ciuc.

Comentarii Facebook