Americanii au sarbatorit in strada uciderea lui Osama Bin Laden de catre trupele speciale VIDEO si FOTO

 

Americanii au sarbatorit in strada in New York, in zona fostelor turnuri World Trade Center, si in fata Casei Albe uciderea lui Osama Bin Laden, teroristul numarul 1 al planetei.

 

Bin Laden a fost omorat, duminica, intr-un schimb de focuri cu fortele speciale americane, in timp ce se ascundea intr-o vila estimata la un milion de dolari, la 60 de kilometri de Islamabad.

 

Potrivit CNN, oficialii americani au afirmat ca trupul fostului terorist a fost aruncat in mare pentru a nu permite ca mormantul acestuia sa devina un loc de venerare pentru extremisti.

 

"Pot sa informez poporul american si lumea intreaga ca SUA a condus operatiunea care l-a eliminat pe Osama Bin Laden, liderul Al Qaida si teroristul responsabil de omorarea a mii de oameni nevinovati: barbati, femei si copii", a declarat presedintele USA, Barack Obama.

 

La cateva minute dupa aflarea vestii, americanii de rand s-au adunat in fata Casei Albe pentru a sarbatori momentul. A fost intonat imul national si s-a strigat: "SUA! SUA!". 

 

 

Multimea s-a strans si la "punctul zero", din New York, locul unde au fost cele doua turnuri gemene World Trade Centers, lovite de avioane in 11 septembrie 2001.

 

 



Vezi si...

Osama Bin Laden a fost ucis de armata SUA in Pakistan - VIDEO

Vezi primele imagini cu Bin Laden impuscat in cap - VIDEO IMAGINI SOCANTE

Comentarii Facebook