Filelist.ro a căzut din cauza firmei de hosting / UPDATE: Site -ul a repornit

 

UPDATE


Site -ul a reporit.

-------------------- 

Oficialii site -ului de torente filelist.ro au precizat că problemele se trag de la ”firma de hosting”.

 

Am observat ca unii insistati asupra faptului ca avem probleme cu legea. Meh, n'avem! Daca ar fi fost vorba de un takedown legal, primul lucru pe care-l confiscau era domeniul.

 

Avem probleme cu serverul, avem probleme de conectivitate la server mai bine zis, problema se trage de la firma de hosting si va fi remediata în decursul acestei saptamani, daca avem noroc, chiar azi”, scrie pe blogul site -ului.

 

Aceeași sursă a explicat că site -ul nu are probleme cu legea: ”Legea - Din fericire, avem un hoster destul de bun și ca autoritățile să ne confiște serverul, ar trebui să ne extindem activitatea la pornografie infantilă, ceea ce sper să fie destul de evident că nu vom face. Domeniile, într-adevăr, ne pot fi confiscate, dar nu-i problemă, o să revenim și atunci!

 

Speculații - Vorbește lumea! Am avut “plăcerea” să citesc 2 blog-uri, de dimensiune medie, care atestau faptul că am fost închiși de către autorități, well, dacă ați citit punctul 1, până acum, ar trebui să fiți conștienți de faptul că asta nu s-a întâmplat. Nu mă deranjează faptul că au “băgat din burtă”, lumea face asta. Mă deranjează faptul că oamenii începeau să creadă și toate-mi veneau mie-n cap.

 

What happened? - Long story short, din cauza unor probleme tehnice, serverul nu are conectivitate la internet, rezultând evident în faptul că site-ul nu poate fi accesat.

 

Y U NO BACK? - Pentru că nu ține de noi, ține de firma de hosting.

 

Revenim? - Da!”.

Comentarii Facebook