Fany reduce preţul abonamentelor pentru elevii şi studenţii din Floreşti

 

Compania de transport Fany anunţă reduceri de preţ la abonamente pentru elevii şi studenţii din Floreşti. 

 

Reprezentații companiei susțin că vor să asigure, în continuare, servicii de transport de cea mai bună calitate, astfel că, pentru elevi și studenți, abonamentul va fi 25 de lei și nu 35 de lei ca până acum. Abonamentele reduse pot fi eliberate în intervalul 28 - 30 aprilie. 

 

Ne-am gândit că se apropie vara, iar elevii se gândesc la vacanţă. Prin această măsură, vor putea pune câţiva lei deoparte pentru distracţie”, au declarat reprezentanţii companiei de transport.

 

Cu această ocazie, compania Fany anunţă că va continua să asigure transportul public, pe traseele judeţene câştigate la licitaţie, inclusiv în zona metropolitană. ”Conform legii (Articolul 39, alineatul 3, din Legea serviciilor de transport public local nr. 92/2007 şi ale alineatului 1 din normele de aplicare aprobate prin ordinul 353/2007), măsura de retragere a licenţelor de transport produce efecte după trecerea a 60 de zile de la data înştiinţării. Din punct de vedere legal, compania este OBLIGATĂ de legislaţia în vigoare să presteze de-a lungul celor 60 de zile serviciul de transport”, au mai precizat reprezentanții Fany. 

 

Compania consideră că măsura retragerii licenţelor de transport pentru zona metropolitană, luată de ARR Cluj, este nelegală şi a contestat decizia în instanţă. 

 

Fany a câştigat licitaţia pentru traseele judeţene incluse în zona metropolitană şi intenţionează să asigure servicii de de transport de cea mai bună calitate în acest areal până la expirarea perioadei de valabilitate a licenţelor de transport.

 

După ce ARR a anuțat retragerea licențelor pentru SC Fany Prestări Servicii SRL, SC Ovlid Serv SRL şi S.C. GVP&Co Import Export S.R.L., Consiliul Judeţean Cluj a solicitat ca cele trei societăţi comerciale în cauză să nu mai opereze traseele de transport public de persoane în cauză începând cu data de 25 aprilie 2014, impunând astfel un termen mult mai scurt decât cel permis de legislaţia în vigoare. 

Comentarii Facebook