Voce de aur la "Romanii au talent"! Narcis Iustin Ianau calca pe urmele celebrei Susan Boyle - VIDEO

 

Cu o fata de tocilar, Narcis Iustin Ianau  a pasit timid pe scena de la "Romanii au talent" si dupa cateva minute a facut liniste in sala cu vocea lui senzationala.


Vezi si...

Narcis Iustin Ianau face senzatie la "Romanii au talent"! Tanarul a uimit si in semifinala - VIDEO

 

Tanarul de 15 ani din Bacau a spus ca a invatat sa cante in corul bisericii, dar nu a luat niciodata lectii de specialitate."Mama mea fiind in Italia de cativa ani nu prea m-a auzit cantand. Ea a crezut ca nu pot realiza ceva cu aceasta voce. Imi doresc sa ma vada cantand la scena deschisa", a povestit el, explicand astfel ce l-a determinat sa isi incerce sansa la acest concurs dotat cu premii de 120.000 de euro.

 

Iustin Narcis Ianau a fost primit pe scena de la "Romanii au talent" cu scepticism, atat de cei trei membri ai juriului, dar si de public.

 

In momentul in care a inceput sa cante, insa, s-a asternut linistea in sala, iar mai apoi publicul a izbucnit in ropote de aplauze. Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu s-au aratat si eu extrem de surprinsi.

 

Vezi si...

Dinu Valentin, spalatorul auto, care a cantat la "Romanii au talent" ca un mare star pop piesa "Cat de frumoasa esti" - VIDEO

Alin Stanis, tenorul patiser de la "Romanii au talent" - VIDEO

Doua fete de la "Romanii au talent" canta Dumnezeieste si ii fac concurenta lui Iustin Ianau - VIDEO

Catelusa Vanda a dansat de nota 10 la "Romanii au talent!" - VIDEO

"Dracula de Turda" a ridicat sala in picioare la "Romanii au talent" - VIDEO

Stefan Florescu, sosia lui Ciprian Deac, jongleaza cu mingea la "Romanii au talent"! - VIDEO

Preluare: YouTube

Comentarii Facebook