Expoziție de pietre prețioase și semiprețioase la Iulius Mall


Târgul de pietre prețioase și semiprețioase Expo Mineralia are loc în această perioadă la Iulius Mall, unde clujenii vor putea admira o colecţie impresionantă de bijuterii, accesorii, decoraţiuni şi alte obiecte realizate cu măiestrie, din minerale aparte.

Până duminică, 27 aprilie 2014, iubitorii de frumos pot vizita la parterul Iulius Mall Cluj o expoziţie cu peste 150.000 de articole cu adevărat deosebite. Obiectele speciale sunt realizate din roci, flori de mină, geode, cristale, pietre preţioase şi semipreţioase şi lemn. Acestea provin din peste 25 de ţări ale lumii, inclusiv România.

Pasionaţii vor găsi la acest târg şi piese rare, cum ar fi spinelul roşu, unic în ţară. Alături de acesta sunt nenumărate rubine, safire şi smaralde, care fură privirile prin strălucirea şi rafinamentul lor şi care mai pot fi admirate la muzeele din lume.

În realizarea bijuteriilor şi accesoriilor au fost utilizate peste 180 de tipuri de pietre, diferite prin forme şi culori. Cei pasionaţi vor putea afla care sunt proprietăţile fiecărei pietre, ce se potriveşte zodiilor şi personalităţilor lor sau cum le pot influenţa starea de sănătate.

Numai pentru păpuşile Matrioşka, icoanele, periile de păr, brăţările, colierele, cerceii şi celelalte obiecte din lemn au fost utilizate 30 de tipuri de esenţe.

De asemenea, vor fi expuse decoraţiuni realizate din roci de sare din Himalaya, lămpi, ceasuri de masă şi vaze care, pe lângă efectul estetic, au şi beneficii terapeutice pentru bolile de respiraţie.

Comentarii Facebook